Skip to content

Відключення світла через борги: як жителям Дніпра та області онлайн відновити електропостачання

Ксенія Куземко

Відтепер, після знеструмлення, дніпрянам не потрібно йти до енергоофісу YASNO, щоб знову отримати електроенергію у оселі. Тепер  це питання можна вирішити онлайн. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на YASNO.

Ось кілька простих кроків

Сплатіть заборгованість у повному обсязі

Перевірте суму боргу у попередженні, перш ніж вносити оплату. Оплатити без комісії можна через онлайн-сервіси YASNO: особистий кабінет, мобільний за стосунок, чатботи у Viber або Telegram. Інші способи оплати: онлайн-банкінг, платіжні термінали, відділення банків або Укрпошти.

Надішліть постачальнику заяву та квитанцію про оплату

Після оплати завантажте на сайті YASNO заяву на відновлення електропостачання. Її потрібно роздрукувати, заповнити та зробити скан або фото. Також знадобиться копія квитанції, що підтверджує погашення заборгованості.

Заяву та квитанцію слід направити постачальнику одним зі способів:

  • на електронну адресу dp@yasno.com.ua
  • в особисті повідомлення на сторінці YASNO у Facebook

У повідомленні обов’язково вкажіть контактний номер телефону та електронну адресу для зв’язку.

Сплатіть рахунок за послуги з відключення та підключення

Клієнту буде надіслано рахунок на оплату послуг оператора системи розподілу (ОСР) з відключення та підключення. Слід звернути увагу на банківські реквізити: вони відрізняються від тих, за якими вносяться платежі за електроенергію.

Квитанцію про оплату послуг потрібно надіслати на електронну адресу, з якої надійшов рахунок. Отримавши її постачальник направить ОСР заявку на відновлення електропостачання. З цього моменту підключення має відбутися протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості.

Раніше ми писали, у Дніпрі Ботсад ДНУ запрошує на екскурсію та майстер-клас 23 березня.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: