Site icon Наше Місто

Як працює надсучасний реабілітаційний центр Дніпра

31-річний Антон, мобілізований до ЗСУ у 2023 році, зазнав травми коліна під час тренувань на полігоні. Невдалий стрибок на смузі перешкод призвів до гострого болю та неможливості ходити. Після двох операцій Антон зараз проходить реабілітацію в одному з центрів Дніпра. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Після курсу реабілітації в Кривому Розі я приїхав до Дніпра. Тут мені подобається більше, адже до кожного пацієнта приділяють більше уваги, і у кожного є свій реабілітолог. Я виконую вправи на відновлення м’язів, щоб повернути їм тонус, рухливість і силу. Відчуваю, що прогрес є. Після завершення лікування я планую повернутися до своїх побратимів», – розповів військовий Антон.

У Дніпровському реабілітаційному центрі пацієнтами опікується ціла команда фахівців. До неї входять: лікарі з фізичної реабілітації, фізичні терапевти, ерготерапевти, логопеди, психологи. Для кожного пацієнта розробляють індивідуальну програму лікування, яка враховує його особливості та потреби.

Раніше ми писали, дніпровську лікарку запросили на церемонію від журналу ELLE Women of impact в номінації медична реабілітація.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version