Site icon Наше Місто

Для ТДК «Перехрестя» у Дніпрі розробили унікальну підсвітку

Для ТДК «Перехрестя» у Дніпрі розробили унікальну підсвітку - Наше Місто

У Дніпрі вже декілька років біля ТРЦ «Мост-Сіті» ведеться будівництво 20-поверхового багатофункціонального комплексу «Перехрестя». Через повномасштабну війну будівельні роботи надовго припинені і продовжились навесні 2023 року. Після завершення будівництва тут буде сформований справжній бізнес-квартал. А поки тривають роботи, вже з’явився проект освітлення фасадів комплексу, який презентував арт-директор компанії Expolight Микола Каблука, повідомляє «Наше Місто».

«Ми любимо нестандартні підходи, а тому в освітленні фасаду ми використовуємо багато технологій. Від спеціально розроблених кастомних світильників, що плавно вбудовуються у фасад, до використання лазерного мепінгу та інноваційних  напівпрозорих піксельних та ламельних екранів з прозорістю 60%, які будуть розташовуватися внизу та в короні фасаду.

Але справа не лише в технологіях, справа в тому, як все це поєднується та працює.

Наша команда ретельно розробила цілісну систему, в якій кожен елемент, від статичного освітлення до динамічних медіа-екранів, синхронізується і контролюється за допомогою хмарного серверу власного виробництва Expolight Cloud Control.

Також ядром системи обладнання є топові британські контролери, які забезпечують ефективність та вражаючий результат», – розповів фахівець.

Він додав, що компанія пишається тим, що є частиною проекту «Перехрестя»

«Що творимо в Україні та залишаємо свій слід в трансформації рідного Дніпра», – написав Микола Каблука.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Дніпрі збудують надземний перехід, який з’єднає «Мост-сіті» з майбутнім ТДЦ «Перехрестя».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version