Skip to content

В Україну йде довгоочікуване потепління: яку погоду очікувати у Дніпрі

Ксенія Куземко

В Україну йде довгоочікуване потепління: яку погоду очікувати у Дніпрі

На Україну насувається потепління. Воно пов’язане з приходом теплого повітря із Балканського півострова та Середземного моря, що вже скоро досягне нашої країни та принесе теплу та вологу погоду. Чого чекати у Дніпрі, – розповість «Наше Місто».

Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує значне потепління з 16 березня по всій Україні. Нічні морози відступлять навіть у північних та східних областях. Вдень температура повітря сягатиме комфортних +10…+15°С в більшості регіонів. Найтепліше буде на півдні та Закарпатті, де очікується до +16…+18°С.

Синоптик прогнозує, що протягом другої декади березня в Україні буде переважно похмуро, але без значних опадів. Атмосферний тиск буде вищим за норму, що стримуватиме утворення опадів. Проте розмиті атмосферні фронти все ж таки принесуть дощі в деякі регіони. Кількість опадів буде нижчою за норму.

Яку погоду очікувати у Дніпрі

На цьому тижні деяке потепління очікується і у Дніпрі. За даними Укргідрометцентру, 14 та 15 березня, у Дніпрі буде волого та холодно, однак вже з 14 числа температура почне поступово зростати. Вже у суботу, 16 березня, повітря у місті прогріється до +11°.

Раніше ми писали, на ж/м Червоний Камінь з’явився новий світлофор з додатковою секцією для повороту наліво.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: