Skip to content

ОФІЦІЙНО На ж/м Червоний Камінь з’явився новий світлофор з додатковою секцією для повороту наліво

На ж/м Червоний Камінь з'явився новий світлофор - Наше Місто

На перехресті вулиць Набережної Заводської та Юрія Кондратюка у Дніпрі замінили старий світлофор на новий, більш сучасний та безпечний. Оновлений об’єкт має додаткову секцію, яка дозволяє безконфліктно виконувати поворот наліво, пише «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

За словами провідного інженера-електронника КП “Транспортна інфраструктура міста” Дніпровської міської ради Ігоря Мішукова, раніше цю локацію патрульна поліція визначила як місце концентрації дорожньо-транспортних пригод.

“Аудитор з безпеки дорожнього руху у звіті дав рекомендацію встановити світлофор з додатковою секцією для зменшення аварійності на ділянці. Замінили тут два світлофори: основний та дублювальний. Вони світлодіодні з відліком часу. Додаткова секція безконфліктно дозволяє виконувати поворот наліво. А відтак – це безпека дорожнього руху”, – зазначив Ігор Мішуков.

Він також додав, що у 2023 році у Дніпрі було збудовано два нових світлофорних об’єкти: на перехресті вулиць Титова та Академіка Янгеля, а також на вулиці Криворізькій та проспекті Металургів.

Окрім того, торік капітально відремонтували світлофорний об’єкт на вулиці Набережній Перемоги, 118, який постраждав від ракетного удару. А також встановили 30 комплектів пристроїв дублювання світлофорних сигналів (LED-стрічки) за 16 адресами. Світлофори із LED-повторювачами значно помітніші, особливо в темну пору доби. Ці стрічки стійкі до погодних умов та енергоефективні.

Завдяки оновленню світлофорного обладнання на вулицях міста значно покращиться безпека дорожнього руху, а також зменшиться кількість заторів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі на світлофорах встановлюють акумулятори.

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: