Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 13 березня

Середа, 13 березня, багата на вистави та концерти у Дніпрі. Які варто відвідати – знают журналісти «Нашого Міста».

Вистава «Конотопська відьма». Прем’єра


Відьми – норовливий народ: роблять не так, як їх просять, а так, як їм заманеться

Вистава «Конотопська відьма» -це не чиста комедія, це – казка для дорослих з дуже жорстоким фіналом.

Де і коли: 18:00 ДК “Енергетик”, від 250 грн

П’єса “Я у твоїй шкірі”

Моновистава за мотивами п’єси П. Руді

Історія чоловіка і жінки, які провели разом свою молодість та зустрічають старість. Вони знають одне одного все життя. Дихають одним повітрям, живуть під одним дахом, разом снідають, обідають і вечеряють. Завжди разом. Кожен день. Одне кохання на двох і, здається, одна шкіра — також на двох. Мабуть, це і є благословення? Але одного дня виникає питання: чому я з тобою? Хто ця людина поруч? Режисер-постановник: Наталія Гаврикова

Де і коли: 18:00 в Театрі Шевченка, 200 грн

Вистава «Наприкінці часів»

За п’єсою Павла Ар’є «На початку і наприкінці часів…»

Кордони реальності поступово стерлися і люди не здатні збагнути де реальний світ, а де ні. Містика та психологічні розлади тісно переплелися та стали буденністю. Не дивлячись на всі негаразди герої відмовляються покидати свій рідний дім, бо це їх земля і вони невіддільна частина свого світу. Історія сім’ї, яка мешкає в чорнобильській зоні, посеред рудого лісу.

Де і коли: в Драмікомі 18:00 100 – 250 грн

Сольний концерт молодої дніпровської зірки Yurchik Drive


Yurchik Drive – дніпровський музикант, вокаліст, автор пісень, сучасне дихання українського alternative rock, pop, hip-hop жанрів.

Харизматичний мен, що змусить танцювати кожного! Його музика сповнена оптимізму, кохання, простоти, незламності! Пісні про життя і його реалії, сколихані почуттям гордості за Україну. Кавери в його виконанні також набувають особливого магічного звучання. Збори з концерту підуть на придбання зарядної станції Eco-Flow для побратимів Юрчика, що служать на передовій.

Де і коли: 19:00 Арт-кафе “Невідомий Петровський”

Бронювання столиків за номерами:

+38 096 268 07 17

+38 093 648 48 13

донат від 150 грн

Навчальна програма для дітей “Зоряна колиска: від атомів до життя”


У Всесвіті існує безліч унікальних явищ, про які можна говорити нескінченно. Але, мабуть, найбільше за все у космосі нас цікавлять зорі. Чи це не тому, що ми відчуваємо зв’язок із ними?

В ексклюзивній програмі «Зоряна колиска: від атомів до життя» ми з’ясуємо, які етапи проходить зірка у своїй еволюції, побачимо дивовижні туманності та дізнаємося, що спільного між людьми та зорями. Виробництво: Planetarium Noosphere

Де і коли: 18:00 Planetarium Noosphere 170-320 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version