Skip to content

З банківського фінансиста до польового кухаря: історія військової з ТрО Дніпра

З банківського фінансиста до польового кухаря: історія військової з ТрО Дніпра

Ірина – колишня банківська працівниця. Вона ніколи не думала, що її життя так різко зміниться. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну жінка, як і багато інших українців, спочатку намагалася жити та працювати, як раніше. Але потім зрозуміла, що її допомога потрібна на фронті, – передає «Наше Місто» з посиланням на 128-у окрему бригаду Сил територіальної оборони ЗСУ.

Одного дня, йдучи на роботу, Ірина відчула, що не може більше залишатися осторонь. Вона прийшла до місцевого ТЦК і запитала, чи може вона бути корисною у Збройних Силах.

«Я вмію готувати», – відповіла пані Ірина на питання про свої навички.

Вона каже, що колись вчилась на кухаря і навіть отримала диплом.

З того дня життя Ірини кардинально змінилося. Зараз вона працює на великій польовій кухні, де готує їжу для бойового підрозділу, що тримає позиції на нулі у відбитому в окупантів українському селі.

Можливо, колись Ірина захоче повернутися до своєї минулої професії – до фінансів, документів і звітностей, адже й такої роботи у Збройних Силах чимало.

Але зараз її головне завдання – годувати бійців найсмачнішою їжею, яку тільки можна зробити на польовій кухні. І вона робить це з радістю, адже знає, що її праця допомагає українським воїнам захищати нашу землю.

Історія Ірини – це лише один із прикладів того, як війна змусила людей змінити своє життя та знайти нове покликання. І це ще один доказ того, що українці – це сильний та незламний народ, який ніколи не здасться перед ворогом.

Нагадаємо, раніше ми писали: З перших днів війни допомагала бійцям: історія військовослужбовиці з ТрО Дніпра. Читайте також: На фронті розумієш, що все матеріальне – другорядне: історія військової юристки з ТрО Дніпра.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: