Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 12 березня

Дарина Сухоніс

Куди піти у Дніпрі у вівторок? Яким буде цей день у нашому місті – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Improve & Stand Up. Володимир Шумко та Лєра Мандзюк

Вова Шумко і Лєра Мандзюк з імпровізаційним стендапом! Оті нарізочки в Тік Ток, цитатки і життєві монологи, які ви так любите – все завдяки їх почуттю гумору. Це саме ті коміки на ютубчику, під яких ти снідаєш, засинаєш, підіймаєш собі настрій і робиш будь-який вечір кращим! А наживо – взагалі “вогінь”!

Багато гострих жартів, взаємодія із глядачами, трохи лаж? (Чур в Тік Ток не постити). Свіженький, актуальний, імпровізований сарказм. Смакота.

Лєра Мандзюк – учасниця “Жіночого Кварталу” та декількаразова переможниця “Розсміши коміка”. Її стендапи цитують, її жарти тримають українців на позитивній стороні життя!

Вова Шумко – актор театру студії “Чорний Квадрат”, учасник “Жіночого Кварталу”, “Ліги сміху”, до біса харизматичний актор та майстер імпровізації. Власне, кількість переглядів IMPROV & STAND-UP на YouTube говорять самі за себе.

Де і коли:18:00, ПК Машинобудівників, від 350 грн

Виставка «Акварельні настрої Тетяни Дзекунової»

Художниця представляє акварельні роботи останніх років, які передають стани природи та їхнє сприйняття людиною. Створені картини – це і власний поступ Тетяни Дзекунової у творчій самореалізації, бажанні утвердити красу життя.

Де  і коли: 16:00, у Будинку мистецтв, вхід вільний

Вистава «№13 або Олинклюзив»

“№13 або Олинклюзив” за п’єсою Рея Куні, яка визнана однією з кращих комедій XXI століття – ЛАУРЕАТ премії Лоуренса Олів’є. “№13 або Олинклюзив” – це не просто готельний номер, за подіями в якому підглядають глядачі. Іронічна сатира на знайому всьому світу історію: впливовий політик і його секретарка.

У п’єсі англійського драматурга Рея Куні, помічник британського прем’єр-міністра дебатів в палаті громад, сприймає за краще затишний номер з видом на Біг-Бен і компанію напівроздягненої секретарки. Все йде як по маслу, але в кульмінаційний момент коханці помічають у вікні тіло невідомого чоловіка. Ось тут-то все і починається…

Вир комедійних подій, стрімкий розвиток сюжету і, як завжди буває в комедіях положень, непередбачувана розв’язка… Політику тепер доведеться пояснити чому він не на роботі, а в готельному номері, та ще й з трупом.

На сцені: Володимир Горянський; Олексій Вертинський; Ксенія Вертинська; Максим Максимюк; Олександр Папуша; Марина Андрощук; Даніїл Маржець; Владислав Дмитрук; Марина Ейсмонт; Дарʼя Завгородня.

Де  і коли: 18:00, у  театрі драми та комедії, від 200 грн

Категорія: Афіша

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: