Skip to content

Ніхто нікуди не дійде: офіцер батальйону “Свобода” про свою заяву про загрозу наступу рф на Дніпро

Ніхто нікуди не дійде: офіцер батальйону "Свобода" про свою заяву про загрозу наступу рф на Дніпро

Ситуація на фронті щодня змінюється. Аналітики роблять свої прогнози, а деякі військові навіть говорять про можливість захоплення великих міст. Останнім часом особливо обговорюється карта з відстанню від лінії фронту до Дніпра, і є побоювання, що бездіяльність може призвести до вторгнення російських військ у місто, – передає «Наше Місто» з посиланням на ДніпроТБ.

За словами командира 7-ї роти 3-го батальйону “Свобода” у складі бригади НГУ “Рубіж” Володимира Ращука, якщо військові мають розвідкову інформацію, то вона в ніякому разі не повинна розголошуватися. На його думку, розголос таких даних може призвести до негативних наслідків.

«Це речі, про які ну дуже важливо мовчати. Якщо ми володіємо розвідувальними даними, то у жодному разі ми їх не можемо сказати, бо це буде тільки гірше нам», – розповідає військовий з позивним «Артист».

Водночас Ращук зазначив, що іноді він навмисно висловлює провокаційні заяви щодо можливого наступу на Дніпро, щоб нагадати людям про реальність війни.

«Ніхто, звісно, нікуди не дійде. Іноді я навмисно говорю провокаційні речі щодо наступу на Дніпро, щоб люди згадали, що зараз війна. Пам’ятали, що потрібна мобілізація, допомога та підтримка», – каже військовослужбовець.

Таким чином, військовий зазначив, що наступним Дніпро точно не може бути, оскільки місто розташоване далеко від лінії фронту.

Командир також підкреслив, що основний акцент у Збройних Силах України зараз робиться на використанні дронів. Кількість артилерії залишається на попередньому рівні, проте він підкреслив універсальність дронів, які, за його словами, є надзвичайно важливою зброєю.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпро закуповує 100 нових квадроциклів для Сил оборони.

Читайте також: Сергій Лисак показав, як на Дніпропетровщині будують лінію оборони.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: