Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Мав багато друзів і був душею компанії: що відомо про 16-річного Назара, якого окупанти вбили під Нікополем

Назар Смирнов з села Придніпровське загинув 9 березня 2024 - Наше Місто

Нагадаємо, раніше ми писали, що 9 березня російські війська здійснили обстріл села Придніпровське Червоногригорівської громади Нікопольського району, під час якого загинув 16-річний Назар Смирнов. Хлопець разом з 22-річним братом Ярославом цим сонячним ранком йшли центральною вулицею села до своєї бабусі, яка у цей час була на службі у церкві, повідомляє «Наше Місто».

Назар – з багатодітної родини. Зараз він вже вчився разом у Дніпрі, на ці вихідні приїхав до рідних у гості.

У Придніпровському ліцеї, де вчився хлопчик, його згадують як надзвичайно позитивного та доброзичливого юнака, завжди готового підтримати інших.

«У своєму житті цікавився футболом і активно брав участь у різноманітних змаганнях. Він мав багато друзів і був душею компанії.

Педагогічний та учнівський колективи Придніпровського ліцею висловлюють щирі співчуття родині, близьким та друзям Назара. Сумуємо разом із вами…», – говориться в повідомленні.

Старший брат Назара Ярослава під час обстрілу отримав важкі поранення. Його в той же день перевезли в одну з лікарень Дніпра, де зробили все можливе, щоб стабілізувати стан хлопця. Він уже переніс декілька операцій. Лікарі будь-що намагаються врятували пацієнта від ампутації посічених уламками кінцівок.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Херсонській області загинув машиніст тепловозу з Кривого Рогу.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: