Skip to content

Війна забирає найкращих: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського

Війна забирає найкращих: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського

Війна забирає найкращих синів і доньок, які захищають нас та нашу землю від російських окупантів. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, стало відомо, що на війні загинув військовий з Кам’янського,– передає «Наше Місто» з посиланням на Кам’янську міську раду.

До Дніпропетровщини надійшла трагічна звістка – на війні загинув солдат Костянтин Соловйов. Це сталося 3 березня поблизу населеного пункту Іванівське на Донеччині.

Констянтин народився у тодішньому Дніпродзержинську. Після закінчення школи чоловік навчався у професійно-технічному училищі №24. Після цього Констянтин тривалий час працював на ПрАТ «Оріль-Лідер». Але мирне життя закінчилося, коли розпочалася війна.

Констянтин став на захист країни наприкінці лютого 2023 року. Він мужньо та самовіддано захищав нас та нашу землю від окупантів.

У чоловіка залишилися мати та брат.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали історію військового з ТрО Дніпра, який бореться за мирне майбутнє свого сина.

Читайте також: Перші дні вторгнення: спогади цивільних з Дніпра та військових з Донбасу.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: