Skip to content

Брати приїхали з Дніпра до рідних у село: у Нікопольському районі під час обстрілу загинув підліток

У Нікопольському районі під загинув підліток - Наше Місто

9 березня 2024 року російські військові обстріляли з артилерії с. Придніпровське Червоногригорівської громади Нікопольського району. Внаслідок обстрілу загинув 16-річний хлопець та поранено його 22-річного брата. Обидва хлопці приїхали в село до рідних з Дніпра, повідомляє «Наше Місто» з посиланням поліцію Нікопольського району.

Як розповів заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба у своєму телеграм-каналі, загиблого підлітка звали Ярослав. Його брат Назар наразі в реанімації у тяжкому стані. Брати поверталися додому після церковної служби.

Крім того, 8 березня окупанти обстріляли з дронів та ствольної артилерії Нікополь, Марганецьку, Мирівську та Червоногригорівську громади.

Внаслідок обстрілів поранення отримала 23-річна дівчина.

У Нікопольському районі під загинув підліток - Наше Місто

Пошкоджено приватні оселі, господарські споруди, комунальне підприємство, об’єкт інфраструктури, агрофірму, магазин, гаражі, автівку, лінію подачі електроенергії та газогони.

У Нікопольському районі під загинув підліток - Наше Місто

За кожним фактом злочинної діяльності окупаційних військ внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув військовий 128 бригади ТрО Дніпра.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: