Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 8 березня

Дарина Сухоніс

Якою буде весняно-святкова п’ятниця у Дніпрі і які заходи варто відвідати? Знають журналісти “Нашого Міста”.

Повна афіша святкових подій з 8 по 10 березня

Вистава «Мужики не танцюють стриптиз»

Вони: офіцер спецназу, бандит, музикант і збанкрутілий бізнесмен. Кожен з них гідний кращого, але життя склалося так, як склалося. У кожного своя доля, своя трагедія. У них немає роботи, немає грошей. Єдина їх надія – елітне чоловіче стриптиз-шоу, в яке ще треба потрапити.

Ніхто з них раніше нічим подібним не займався, їм страшно і смішно одночасно, але це їхній останній шанс – отримати можливість заробляти хороші гроші, а заразом довести оточенню і самим собі, що нічого неможливого немає, головне – сильно захотіти! Поки четверо закомплексованих мужиків, навчаться більш менш правильно рухатися і при цьому скидати одяг, зал задихнеться від сміху.

Сидячи в залі для глядачів, ми сміємося і щиро переживаємо за наших героїв, і з кожною хвилиною стаємо все ближче і ближче до розв’язки подій. Фінал цієї незвичайної історії – феєричне шоу, що несе заряд емоцій, загострення пристрастей і божевільну любов до неї, до жінки, а жінці дуже корисно вдосталь, до сліз, до кольок посміятися. Навіть, напевно, корисніше, ніж подивитися на голого мужика.

Де  і коли: 18:00, ПК Машинобудівників, від 200 грн

Стендап на 8 березня

Стендап на 8 березня – це прекрасний варіант гумористичного початку весни. І якщо виникають питання “де провести 8 березня?”, “куди піти у Дніпрі?”, “стендап у Дніпрі” та “куди сходити на 8 березня?” – на допомогу приходить @svitlo.standup.
Не треба знову вигадувати щось на 08.03, щоб здивувати свою дівчину (або маму, або сестру, або навіть колегу по роботі чи тещу). На вас чекає смішний, тематичний, атмосферний stand up.

 Де і коли: 18:30 Будинок на Троїцькій, 400-450 грн   Військовим вхід вільний. Напишіть за номером 38 (050) 59-666-78 (Микола)

Love. Operetta

Весною пробуджується не тільки природа, а й струни душі. Хочеться жити, творити, кохати та надихатися всім, що тебе оточує, а ще хочеться “меду” для душі – легкої і красивої музики! Саме за таким настроєм приходьте до нас. У Великій залі філармонії звучатимуть мелодії з оперет. А оперети не бувають про щось сумне.

Де і коли: 18:00, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана , від 250 грн

ОБІРВАНИЙ КРАЙ. ТЕТЯНА ПУХНАВЦЕВА

Ця виставка — спроба побачити цінність в обірваності, зібрати розпорошений сум, протягнути долоню. Там, де, здавалося, цілісність вже остаточно порушена — вона з’явиться саме через погляд на лінію розриву. Нерівну і тремтливу.

Всіх зібрати, нікого не полишити. Нікого не буде покинуто.

Де і  коли: Артсвіт, вхід вільний

Вистава «Мадам Рубінштейн»

За п’єсою австралійського драматурга Джона Місто (John Misto). Це реальна історія життя неймовірної жінки, справжньої легенди косметології, всесвітньо відомої Хелени Рубінштейн. «Немає некрасивих жінок, є ліниві!» – любила повторювати вона. Наполеглива, харизматична та ексцентрична, Хелена самостійно досягла визнання, вигадуючи нові косметичні продукти та постійно вдосконалюючи свої винаходи, створивши справжню імперію краси. Але що стояло за цим приголомшливим тріумфом?

Жінка, яка стала символом прагнення кожної панночки бути красивою та щасливою у коханні… чи стала вона сама коханою та щасливою?

Дружба та ненависть, кохання та зрада, злети та падіння – приходьте і ми разом привідкриємо секрети успіху справжньої королеви краси.

Де і коли: 16:00 ДРАМіКОМ, просп. Яворницького, 97, 150-400 грн

Вистава «Кохання в стилі бароко» Прем’єра!

«Немає повісті сумнішої у світі, ніж чоловік, що втрапив у кохання сіті…» «Кохання в стилі Бароко» – це музичне видовищне дійство, що вбирає в себе елементи драматичного кохання, мистецтва барокової епохи та веселощів фарсу, де герої шукають свою істинну сутність та підкорюють серця глядачів.

У маєтку бешкетника і гульвіси графа, де кожен день – справжнє шоу незабутніх витівок, де панують безкінечні вибрики та жарти, розгортається кругообіг подій музичної комедії з елементами фарсу. Проте, весела атмосфера стикається з несподіваною “страшною” звісткою – до маєтку їде наречена, яка була обіцяна Графу батьками ще десять років тому.

Із заколотницькою вдачею та важким характером, граф зовсім не готовий до втрати своєї волі. Але якщо він не одружиться на Оляні, то позбудеться спадщини згідно родинного заповіту. Завдяки плану, що мішається з елементами жартів, граф переодягається у свого безтурботного псаря, щоб уникнути зобов’язань. Проте, кохання та несподівані оберти долі переплітають життя героїв вистави.

Чи вдасться графу зберегти холостяцьку незалежність і в той же час, не позбутися спадщини? Та чи не має Оляна власних секретів? Про це ви дізнаєтесь на виставі «Кохання в стилі Бароко».

Де  і коли: 18:00, Молодіжний театр, 250 грн

Виставка скульптора Володимира Небоженка “А серце б’ється – ожива…”

В  суботу, 9 березня, виповнюється 210 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Саме до цієї дати музей та його відділи підготували виставки та заходи:

З 8 березня в історичному музеї буде працювати виставка скульптора Володимира Небоженка “А серце б’ється – ожива…”

Де і коли: 16:00 Дніпропетровський національний історичний музей ім. Яворницького 

Категорія: Афіша

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: