Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 7 березня

Четвер у Дніпрі багатий на цікаві події! «Наше Місто» зібрало для вас актуальні імпрези, які варто відвідати.

Пластична вистава «MAGNOLIA» в філармонії


Відчуття втрати автентичності та природності змушує головних героїнь постійно змінювати вектор.
Все більше потрапляючи в оману нав’язаних ілюзій, суспільних станадартів та стереотипів, зовсім втомлені, вони зупиняються, щоб озирнутися навколо.
Серед хаосу світу, де влада шуму та безладдя панувала. Ніжна квітка знайшла собі дорогу під ноги жінок. Так з’явилася магнолія.

Де і коли: 18:00, Дніпровська філармонія, від 300 грн

Вистава «Брешемо чисту правду»

Легка комедія з класичним сюжетом: дружина з коханцем, аж тут несподівано повертається чоловік. Гостроти ситуації додає те, що коханець тут – не один, і чоловік – не один. Але жіночий та чоловічий розум від природи наділені гнучкістю, безмежною фантазією та винахідливістю! Кожен із героїв цієї історії намагається брехнею захистити свою честь, тим самим заплутуючи однин одного ще більше.
Через це наші герої потрапляють до цілої низки карколомних подій, які роблять виставу схожою на справжній шпигунський детектив! Це неймовірна комедія, яку необхідно побачити на власні очі!

Де і коли: 18:00, ПК Машинобудівників, від 250 грн

Майстер-клас “Весняні пташки з фетру”

Зустрічаємо весну!
Дівоче коло з арт-терапевткою, психологинею Оксаною Дон.

Де і коли: 15:00 в Центральній державній науково-технічній бібліотеці (Вернадського, 23), Безкоштовно Реєстрація обов’язкова
https://forms.gle/XS9Wz5VMvtznm6yX8

Концерт DOROFEEVA

Великий тур DOROFEEVA

Найпопулярніша артистка сучасної української сцени – з новою концертною програмою у твоєму місті !

Приходь почути нові пісні DOROFEEVA та улюблені хіти , які очолюють головні музичні топчарти: “Щоб не було” ,”Вотсап”, “Кохаю ,але не зовсім” та інші.

Поринь у сучасну та стильну українську музику разом з DOROFEEVA!

Де і коли: 19:00 в Оперному квитки 5000 грн

Драма “Люче і Фелікс”


Ця історія про зв’язок між минулим та майбутнім, відповідальність у стосунках та процес прощення.

Фелікс і Люче, перебувають у шлюбі п’ять років, але не мають дітей. Люче вирішує покинути чоловіка, незважаючи на свою любов до нього. Залишившись сам, Фелікс занурюється у спогади про свою юність та пригадує всі родинні розчарування. Можливо ці побоювання приводять його до краю. Він пиячить, зваблює заміжніх жінок, але не знаходить гармонії. Але герої знаходять себе саме в той момент, коли замість того, щоб розглядати своє оточення, починають дивитися в одному напрямку.

Ми зануримо вас у складні емоційні переживання героїв і глибоке розмірковування про сенс життя, цінність родинних зв’язків та важливість внутрішнього примирення.

Де і коли: 18:00 в Драмікомі 250-350 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version