Skip to content

Де у Дніпрі немає води 6 березня

Де у Дніпрі немає води 6 березня

Сьогодні у Дніпрі у зв’язку з проведенням аварійних робіт деякі жителі залишаться без води, – передає «Наше Місто» з посиланням на Дніпровську міську владу.

Станом на 10:00 бригада КП “Дніпроводоканал” проводить аварійні роботи вул. Ю.Савченка, 2, припинено водопостачання по вул.Ю.Савченка, 2, 4, 6, 8.

Також у зв’язку з проведенням аварійних робіт в районі с. Олександрівка, припинено водопостачання цього населеного пункту.

Подачу води буде відновлено після завершення робіт.

Без відключення води комунальники уже працюють на очищенні засмічень на мережах водовідведення, а також усуненні пошкоджень на мережах водопостачання, що надійшли за заявками містян до «Контакт-центру» Дніпровської мерії.

Окрім того, наразі тривають роботи з налагодження системи водопостачання, зокрема, йде перевірка запірної арматури. Фахівці Придніпровської залізниці докладають максимальних зусиль, щоб запустити насосно-фільтрувальну станцію та відновити подачу води.

Лівобережна адміністрація Дніпровської міської ради інформує, що сьогодні, 6 березня, з 10:00 за адресою: Буковинська, 9 (біля магазину “ТРАШ”) поки також буде стояти водовоз для безкоштовної роздачі води мешканцям.

Нагадаємо, раніше ми писали: Окупанти протягом ночі три рази обстрілювали Нікопольщину.

Читайте також: Де у Дніпрі не буде світла 6 березня.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: