Site icon Наше Місто

У Дніпрі з приватного дитсадка втекла трирічна дитина (Відео)

У Дніпрі з приватного дитсадка втекла трирічна дитина (Відео)

У Дніпрі 3-річний Дмитро залишився без нагляду вихователів у дитсадку і самостійно вирушив додому. Його мати, здивована подією, вже подала заяву до поліції. Натомість виявилося, що приватний дитсадок досі проходить процес отримання ліцензії, – передає «Наше Місто» з посиланням на  ДніпроТБ.

28 лютого ранок для Юлії Шибко розпочався несподіваним стукотом у двері. Жінка ледь не втратила свідомість, побачивши свого трирічного сина, оскільки була переконана, що дитина перебуває в дитячому садочку.

«Чую стук, сильний стук, я думаю хто це може стукать, вибігаю і бачу: тоненькі ніжки через решітку. І коли я побачила його тапочки з м’ячиками я зрозуміла, що це мій Діма, і все, я вийшла, побачила сині губи, він стоїть труситься», – ділиться мати 3-річного Діми.

Шокована Юлія відразу ж написала повідомлення в батьківський чат. Вона повідомила, що буде викликати поліцію до дитячого садочку. Тож, вона написала заяву до правоохоронних органів, а далі, за її словами, звернення було подано до різних служб, включаючи Ювенальну службу.

«Їх одразу викликали на розмови та допити. Через 3 години керівництво написало, що садок закривається, прийдіть заберіть речі», – розповідає мати.

Шлях від дому до садочка пролягав через стоянку вантажівок і невеликого озера, оточеного очеретом, який на той момент палав. У Дмитра це не викликало страху, оскільки він просто хотів додому.

Журналісти ДніпроТБ вирішили навідатись до садочка та поспілкуватися з директоркою. Виявилося, що садок також розташований поряд із заправкою та стоянкою, що виглядає дивно. До того ж увесь приватний садочок – це декілька кімнат. Юлія визнала, що не цікавилася ти, чи має заклад ліцензію, і не підписувала жодних документів. Вона лише платила 300 гривень за півдня перебування сина в так званому дитсадку.

Ймовірно, на той момент у садочку не було ліцензії. За словами пані Наталії, вони тільки зараз намагаються її отримати. Також журналісти кажуть, що після завершення зйомки, їм «на хвіст» сів автомобіль, водій якого сфотографував їх. За наявною інформацією, автомобіль зареєстрований на виховательку 3-річного Діми.

Після зйомок журналісти подали офіційний запит до департаменту освіти облдержадміністрації та до поліції.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі дитина наковталася психотропних пігулок та потрапила до лікарні.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version