Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ «ПавуЧари з Дніпра» шиють унікальні матраци та подушки українським воїнам

Від сіток до унікальних матраців: як у Дніпрі тримають волонтерський фронт

Строчать, в’яжуть та зігрівають ЗСУ. У сірому, невидимому для багатьох підвальному приміщенні, прихованому від шуму великого міста, розгортається справжня магія. Тут, серед простих швейних машин та намотувальних котушок проявляється потужна сила допомоги і відданості. Волонтерська організація «ПавуЧари з Дніпра» плете сітки та шиє унікальні матраци. Єдина проблема, з якою сьогодні стикаються волонтери, – українці стали менше донатити, – розповідає «Наше Місто».

Група дівчат з волонтерської організації «ПавуЧари з Дніпра» збирається щодня, щоб створити найкращі матраци та сітки для українських воїнів на передовій. Кожен стіжок – це не лише робота рук, але й маленький акт любові і підтримки.

Проте попри їхню відданість, найбільша перепона, яку вони зустрічають – це відсутність фінансування. Великий список замовлень на матраци та подушки свідчить про нескінченну потребу в цих предметах. Одним з головних донаторів цієї організації є медіахолдинг “Наше місто”, тому ми закликаємо і вас підтримати збір та не зупинятися наближати нашу перемогу.

Детальніше – дивіться у нашому сюжеті.

Аби долучитися до збору коштів на матеріали для пошиття матраців та плетіння сіток шукайте фейсбук сторінку “ПавуЧари з Дніпра” там ви знайдете всі реквізити.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вулицю у Дніпрі перейменують на честь загиблого воїна.

Читайте також: У Дніпрі організували незвичайне свято для 9-річної волонтерки, яка назбирала на пікап для ЗСУ (Відео).

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: