Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 4 березня

Весна дарує тепло, а журналісти “Нашого міста” зібрали для вас афішу актуальних подій на 4 березня, аби понеділок був цікавим

Комедія “Чоловік моєї дружини” в Драмікомі

«Чоловік моєї дружини» саме той спектакль, який своєю безпосередністю змусить Вас забути про все (так, що не забудьте вимкнути праску перед виходом з квартири).

Уявіть тільки, Ви готуєте обід, прете. І все це з неприроднім натхненням в зв’язку з приїздом Вашої коханої. Раптом в двері дзвонить незнайомий чоловік, який видає себе за родича вашої другої половинки, про існування якого Ви вперше дізналися..

З’ясовується, що він дійсно родич. Він… ЧОЛОВІК ВАШОЇ ДРУЖИНИ.

Автор: Миро Гавран Режисер: Валерій Астахов, заслужений артист України Худ. керівник: Євген Паперний, народний артист України

В ролях: Олеся Жураківськая – заслужена артистка України Володимир Горянський – народний артист України, Олег Головко

Де і коли:  18:00,  200-670 грн, Драміком

Тренінг з домедичної допомоги у Молодіжному центрі Дніпра

Ви навчитесь правильно викликати швидку допомогу, зупиняти кровотечі. Дізнаєтесь що робити при втраті свідомості. Як визначати зупинку серця, проводити серцево-легеневу реанімацію.  Розпізнавати інфаркт, інсульт і т.д Що робити під час нападу Епілепсії і багато іншого.

Де і коли: Молодіжний центр Дніпра (вул. Набережна Перемоги, 5),  16:00  Вхід: вільний

Музична імпреза до 75-річчя Володимира Івасюка

До 75-річчя видатного українського співака і композитора, Героя України Володимира Івасюка! Звучатимуть його популярні мелодії у виконанні співаків та музикантів. Хвилююча відеорозповідь про творчий шлях незабутнього митця…

Де і коли:  Дніпровський  Будинок мистецтв 17:00, Від 80 грн

Віртуальна мандрівка для дітей “Пригоди котика Кітця на супермісяці” в Планетарії

Уявіть собі світ майбутнього, у якому котики, які еволюціонували в розумних істот, працюють у Національному аерокосмічному агентстві.

Їхня місія — прибирати космічне сміття, яке залишило людство. Впоравшись із цим важливим завданням, малі бешкетники летять на Місяць!

Дізнавайтеся, чим завершилась мандрівка трьох непересічних котів, які перетинають космос на шатлі для прибирання космічного сміття під час перегляду мультфільму «Пригоди котика Кітця на супермісяці».

Продюсер: Квон О Чул Режисер: Хеа Сун Чо

Де і коли: Planetarium Noosphere, узвіз Крутогірний, 10, 14:30, вартість 170-320 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version