Skip to content

Після поранення став ремонтувати автівки для побратимів: історія військового з ТрО Дніпра

Після поранення став ремонтувати автівки для побратимів: історія військового з ТрО Дніпра

Віктор – військовий 128-ї окремої бригади ТрО ЗСУ. Він два роки тому записався до лав бригади разом з сином. Так чоловік потрапив до підрозділу кулеметників і тривалий час брав участь у запеклих боях. Але потім чоловік отримав поранення, тому службу довелося припинити. Але після лікування чоловік не залишив своїх побратимів та повернувся, аби їм допомагати, – передає «Наше Місто».

Після того, як Віктор прийшов до новоствореної Дніпровської бригади та записався добровольцем – його розподілили до підрозділу кулеметників. Так чоловік півтора року брав безпосередню участь у бойових діях. Але в один день, коли Віктор виконував бойове завдання, він отримав поранення, яке потребувало довготривалого лікування. Так чоловікові довелося покинути службу.

Минув час, Віктор пройшов лікування та реабілітацію. Щойно чоловікові стало сил, він вирішив повернутися до свого підрозділу. Чоловік зрозумів, що навіть після отриманої травми може бути корисним для своїї побратимів. Тому він вирішив застосувати цивільну професію висококласного зварювальника для порятунку автівок військових.

Чоловік каже, що через погані дороги на лінії фронту автівки швидко руйнуються. Тому тут у нього завжди є робота.

«Прифронтові дороги такі, що легко руйнують не лише рами позашляховиків, але й калічать вантажівки. Автівки, які працюють на нулі, ще у гіршому стані. А без техніки тут не можна. Тому я вирішив приносити користь тим, що у моїх силах, бо знайшов тут людей, яких не знайдеш там, де немає війни, знайшов навіть не побратимів, а справжніх братів», – ділиться Віктор і повертається до ремонту старої автівки, щоб вкотре реанімувати її зі стану металобрухту, до бойової машини, яка ще послужить на справу Перемоги.

Після поранення став ремонтувати автівки для побратимів: історія військового з ТрО Дніпра

Нагадаємо, раніше ми писали історію військового з ТрО Дніпра, який бореться за мирне майбутнє свого сина.

Читайте також: «Найтяжче – приїжджати на місце обстрілу і бачити дітей»: історія поліцейського, який рятує людей у Нікополі.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: