Site icon Наше Місто

Новобудови Дніпра: скільки коштують квартири в ЖК «Панорама»

У престижному Нагірному районі Дніпра, на вулиці Сімферопольській, знаходиться житловий комплекс бізнес-класу «Панорама» на більш ніж 1000 квартир. Ця новобудова цікава своїм розташуванням у самому серці міста, закритою територією з власними дитячими майданчиками, великим спортзалом з басейном, а також неперевершеними панорамними видами на річку Дніпру з верхніх поверхів. «Наше місто» дізнавалося, скільки коштує життя і елітній новобудові.

Особливості ЖК «Панорама»

Забудовником ЖК «Панорама» є компанія «Строїтель-П».

Як бачимо, плюсів у цього ЖК багато. Серед мінусів жителі називають лише вітер, який там сильно відчувається, та ще дефіцит паркомісць. Ну, і, звичайно, ціни на квадратні метри недоступні більшості українців. Вартість однокімнатної квартири стартує від 3 млн грн, а за трикімнатні просять 7-12 млн грн в залежності від того, який ремонт там виконано і поверху, де знаходиться нерухомість.

Ціни на оренду теж «кусаються». Стартують від 20 тис. грн за 1-кімнатну квартиру. Двокімнатні  – від 25 тис. грн, а трикімнатні – від 30 тис. грн. Є варіанти і майже по 40 тис. грн. Подобово в «Панорамі» житло майже не здають. Вдалося знайти лише один варіант за 1600 грн.

Нагадаємо, раніше ми писали: З’являються нові яскраві багатоповерхівки: як розбудовується ж/м Тополя у Дніпрі.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version