Skip to content

У Дніпрі організували незвичайне свято для 9-річної волонтерки, яка назбирала на пікап для ЗСУ (Відео)

У Дніпрі організували незвичайне свято для 9-річної волонтерки, яка назбирала на пікап для ЗСУ (Відео)

Два роки тому Софійка зустрічала свій день народження у рідному Маріуполі. Тоді вона й гадки не мала, що стане справжньою волонтеркою. Тепер дівчинка святкує 9-річчя у Дніпрі. Їй влаштували незвичайне свято та підготували цікавий сюрприз, – передає «Наше Місто» з посиланням на ДніпроТБ.  

Повномасштабне вторгнення росії в Україну почалося за декілька днів до дня народження Софійки. Тоді вона святкувала його вдома, у рідному Маріуполі. Тепер же батьки вирішили влаштувати донці незвичайне свято – вони запросили відомого українського кухаря аби той провів професійний майстер-клас.

«Перше, що росіяни відібрали у дитини – це її свято, її день народження. Софійка тоді одягла сукню, зробила зачіску та співала пісеньку “З днем народження мене”», – розповідає мама юної волонтерки.

Так, на свято прийшов відомий кухар та учасник кулінарного шоу – Іван Козир. Він також і друг родини, тож залюбки погодився провести кулінарний урок для іменинниці та її друзів.

«З дітьми мені дуже подобається працювати, тому що вони роблять такі страви іноді, що я до цього не можу дійти. У них нема рамок, вони мислять неординарно і тому з ними набагато цікавіше, набагато краще працювати», – каже кухар.

Дівчинка навіть готуючи співає. Саме завдяки співам вона й назбирала гроші на пікап для ЗСУ. Софійка розповідає, що її тато – військовий. І коли вона почула, що його бригада потребує допомоги – одразу почала діяти.

«У мене тато військовий і я почула таку розмову, що їм потрібна автівка. Тому я вирішила, що треба збирати кошти на авто», – ділиться юна волонтерка.

Так, дівчинка назбирала на пікап для військових, який надіслали у підрозділ батька. Софійка каже, що на цьому свою волонтерську діяльність вона не планує припиняти. Тож вже скоро можна чекати нових досягнень юної волонтерки.

Нагадаємо, раніше ми писали, скільки у Дніпрі коштує запросити ростову ляльку на дитячий день народження.

Читайте також: Погрожують та вимагають гроші: у Дніпрі створили телеграм-канал, у якому публікують фото школярів.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: