Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі на Набережній Перемоги масово цвітуть весняні крокуси

У Дніпрі на Набережній Перемоги масово цвітуть весняні крокуси

Наразі дніпряни проводжають останні дні зими. Погода у місті вже приготувалася до першого весняного місяця. Тому і природа вирішила подарувати мешканцям справжній весняний настрій. Так, серед великого міста почали масово квітнути яскраві крокуси, – передає «Наше Місто».

Набережна Перемоги у Дніпрі вже готується вітати весну в найяскравіших кольорах. В останні дні лютого тут відбувається справжнє диво – у місті почалося масове цвітіння весняних крокусів. Ці маленькі квіти стають першими яскравими прикрасами клумб.

Що може бути приємніше, ніж прогулянка вздовж набережної під час початку весняного періоду? Тепла сонячна погода, лагідний вітерець і аромат крокусів, що заповнює повітря – все це створює неперевершену атмосферу для весняних прогулянок.

Крокуси – це не просто квіти, а символ прийдешньої теплої пори. Крокуси, що розцвітають на Набережній Перемоги, привертають увагу дніпрян і гостей міста своїми яскравими барвами, нагадуючи про неймовірну красу природи.

У Дніпрі на Набережній Перемоги масово цвітуть весняні крокуси

Люди, що прогулюються поряд, не в змозі встояти та не зробити весняні світлини маленьких квіточок. Але, головне пам’ятати, що під час фотографування важливо поводитися обережно, аби не завдати шкоди природі. Окрім того, варто зауважити, що крокуси внесені до Червоної книги України, тому їх рвати не можна.

Фото: Валерій Кравченко.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як протягом десятиріч змінювався один з найголовніших транспортних засобів Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: