Site icon Наше Місто

У Нікопольському районі внаслідок ворожих обстрілів постраждав чоловік

У Нікопольському районі внаслідок ворожих обстрілів постраждав чоловік

Армія рф сьогодні знову здійснювала ворожі атаки на Нікопольщину протягом дня. Ворог 9 разів обстрілював район. В результаті цього постраждав літній чоловік, – передає «Наше Місто».

За словами голови ДніпроОВА, через ворожі обстріли російської армії поранення отримав 70-річний чоловік.

«Він отримав осколкове поранення та черепно-мозкову травму. Медики надали всю необхідну допомогу. Лікуватиметься амбулаторно», – пише Сергій Лисак у своєму телеграм-каналі.

Разом із тим у Нікопольському районі фіксуються руйнування внаслідок ворожого обстрілу. Постраждали 10 приватних будинків та п’ятиповерховий будинок. Пошкоджені інфраструктурний об’єкт та соціальний заклад. Також постраждала господарська споруда, автомобілі, газогони та лінії електропередач.

Загалом окупанти застосовували дрони та артилерію. Під ворожий вогонь потрапили Нікополь, Марганець та Мирівська громада.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що лікар з Дніпра розповів, у якому стані перебувають постраждалі внаслідок ракетної атаки 25 лютого.

Також дніпряни розповіли про атаку. Мешканка пошкодженого будинку та свідок удару по житлових будинках розповіли про вчорашні події.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version