Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі активно ремонтують вибиті вікна у постраждалих від ракетної атаки будинках

У Дніпрі активно ремонтують вибиті вікна - Наше Місто

Внаслідок ворожого обстрілу Дніпра 25 лютого постраждали гуртожитки та житловий будинок

25 лютого ввечері ворожі війська обстріляли Дніпро. Внаслідок обстрілу постраждали два гуртожитки та житловий будинок, що знаходяться на балансі комунального підприємства «Жилсервіс-5». Співробітники «Жилсервіс-5» вже приступили до ремонту пошкоджених будівель, пише «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Наші фахівці одразу ж приїхали на місце події, – розповів головний інженер КП «Жилсервіс-5» Олександр Степаненко. – Заклеїли вибиті вікна плівкою, аби зберегти тепло в оселях. Зробили заміри та зранку розпочали скління вибитих вікон у тих квартирах, де є доступ. Також закриваємо фанерою OSB нежитлові приміщення. Де можливо вставити скло – робимо це негайно. А ті вікна, які неможливо відремонтувати, замінюватимемо на металопластикові склопакети. Усі роботи для мешканців – цілком безкоштовні.

За словами Олександра Степаненка, наразі відомо про 35 вибитих вікон.

Мешканці дякують за оперативність

Мешканка гуртожитку Зінаїда поділилась своїми враженнями:

«Жилсервіс-5» – молодці! – говорить вона. – Як тільки їм повідомили про те, що сталося, упродовж години спеціалісти вже приїхали з плівкою. Почали заклеювати вибиті вікна і робити заміри. Сьогодні з самого ранку теж працюють. Вдячні за таку швидку реакцію.

У Дніпрі активно ремонтують вибиті вікна у постраждалих від ракетної атаки будинках

Матеріальна допомога постраждалим

Нагадаємо, що у Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова виплачують матеріальну допомогу мешканцям, які залишились без житла, або в кого воно частково зруйноване внаслідок ракетних обстрілів рф.

Детальну інформацію щодо отримання допомоги можна отримати за телефонами:

  • Департамент соціальної політики ДМР: (068) 913 46 88, (095) 415 18 54.
  • Контакти КП «Жилсервіс-5»:
  • Телефон: +380 (63) 887 34 29.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: