Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У міськраді Дніпра розповіли, куди звертатися жителям постраждалого будинку

Куди у Дніпрі звертатися жителям постраждалого будинку - Наше Місто

Сьогодні близько другої росія здійснила чергову зухвалу терористичну атаку по Дніпру. Ворожий безпілотник влучив в девʼятиповерховий будинок в АНД районі. Зруйнованого 8 та 9 поверхи, частково понівечено 7. Наразі відомо про 8 постраждалих. Двоє людей знаходяться у лікарні, у стані середньої тяжкості. Пошукові роботи тривають. Директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Святослав Ткаченко розповів, куди звертатися жителям постраждалого будинку, повідомляє «Наше Місто».

Куди у Дніпрі звертатися жителям постраждалого будинку - Наше Місто

«Постраждав багатоквартирний будинок 9 поверхів, у якому створено ОСББ. З мешканцями ми співпрацюємо з самого ранку, надаємо допомогу, яку їм потрібно. Також наразі наші спеціалісти обстежують даний багатоквартирний будинок з приводу пошкоджень, які у ньому маються. Всередину доступу поки немає. Ці пошкодження будуть усуватися після того, як ми отримаємо висновок від наших спеціалістів.

Мешканці цього багатоквартирного будинку мають право звернутися до департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, на гарячу лінію Дніпровської міської ради та до районних адміністрацій», – сказав він.

Куди у Дніпрі звертатися жителям постраждалого будинку - Наше Місто

Нагадаємо, що кожен, хто постраждав від ракетного обстрілу, має право звернутись за матеріальною допомогою до міської ради.

За детальними роз’ясненнями постраждалі або їх близькі можуть звертатись до управління соціального захисту департаменту за телефоном:  068 913 46 88.

Також нагадаємо, у кого пошкоджено житло, звертайтеся одразу до адміністрації району для оформлення актів про пошкодження/руйнування житла. Далі з актом та пакетом документів – до департаменту соціальної політики.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: