Site icon Наше Місто

У Дніпрі через перейменування вулиць змінюють назви зупинок громадського транспорту

перейменування зупинки

У п’ятницю, 23 лютого, у Дніпрі перестала існувати зупинка громадського транспорту “Вулиця Титова”. Це сталося через перейменування вулиці Титова у вулицю Незалежності. Відтепер оновлену назву отримала й зупинка громадського транспорту – “Вулиця Незалежності”.

Сьогодні вдень фахівці КП Дніпровський електротранспорт демонтували старий покажчик та встановили інший.

Наразі ми бачимо заміну знаків,  пов’язану з перейменуванням зупинок громадського транспорту. У Дніпрі було перейменовано багато вузлових вулиць, на яких розташовані кінцеві зупинки. У тому числі вулиця Незалежності – це кінцева зупинка по двом тролейбусам, прохідна зупинка по чотирьом маршрутам. Тут курсує багато іншого транспорту, великий потік пасажирів. Тому заміна знаків, прошивок інформаторів – це необхідна міра, – пояснив провідний фахівець КП Дніпровський електротранспорт Нікіта Керенцев.

За його словами, фахівці тролейбусного депо поступово оновлюють прошивку на рухомому складі, щоб на інформаційному табло був вказаний маршрут з урахуванням перейменувань.  

У цьому році у Дніпрі фахівці КП Дніпровський електротранспорт через перейменування вулиць змінили знаки на близько десяти зупинках, – додає Керенцев.

З початку повномасштабної війни у Дніпрі змінилися назви 40 зупинок громадського транспорту. 

Нагадаємо, раніше ми писали про перейменування вулиць у Дніпрі: як повинні бути розміщені нові адресні покажчики.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version