Site icon Наше Місто

Вдома чекають син, дві доньки та дружина: історія військового з ТрО Дніпра

Вдома чекають син, дві доньки та дружина: історія військового з ТрО Дніпра

Один з військових зі 108-ї окремої бригади ТрО – багатодітний батько, який має двох дочок та сина. Але попри це чоловік став на захист країни, бо каже, що свій дім треба боронити, – передає «Наше Місто».

У Фейсбуці 108-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ розповіли історію військовослужбовця Сергія з позивним «Орел». Чоловік ще навесні 2022 року пройшов медкомісію, аби стати на захист Батьківщини. Але у військкоматі йому відмовили, бо він – багатодітний батько.

Чоловік каже, що виїжджати за кордон чи залишатися вдома він не хотів, оскільки хтось має захищати нашу країну. «Тут наш дім, куди нам бігти?», – каже Сергій.

Таким чином, чоловік потрапив на передову у травні 2022 року. У складі 108-ї бригади ТрО спочатку він боронив нашу країну на Донецькому напрямку, зараз – під Запоріжжям. «Орел» служить водієм. Тому майже кожного дня військовослужбовець виїжджає «на нуль». Його обов’язки – вивозити бійців, боєкомплект, ліс та все, що необхідно.

«Головні труднощі зараз – багнюка та дрони. Безпілотників дуже багато. У мій «Форд» влучила ефпівішка (ред. – FPV-дрон). Добре, що в цей момент в машині нікого не було, всі стояли поодаль. Ми опинилися, немов за щитом, декілька незначних подряпин, а так всі цілі, постраждала лише машина», – ділиться військовослужбовець.

Наразі Сергій не хоче нічого планувати на майбутнє, оскільки вважає, що варто зосереджуватися на сьогоднішньому дні, аж поки не закінчиться війна. Вдома на чоловіка чекають дружина та діти. Його кохана – підтримує та хвилюється за чоловіка. А дітям Сергій нічого не розповідає про війну, бо каже, що не хоче їх у це втягувати.

«Ми переможемо. А інакше чому ми тут всі зібралися? Ми віримо в свої сили, в силу свого фронтового братства. Це наша земля, ми вдома. Ми за своє боремось!», – впевнено каже «Орел».

Нагадаємо, раніше ми писали історію медика, який носить кумедний червоний капелюх, який підіймає настрій пораненим побратимам.

Читайте також: «Я був готовий до вторгнення»: історія військового з ТрО Дніпра, який боронить Україну ще з часів АТО.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version