Site icon Наше Місто

В КП «Міськзеленбуд» прокоментували ситуацію щодо спилу дерев на кладовищі на ж/м Лівобережний-3

Спил дерев на кладовищі у Дніпрі - Наше Місто

Дніпрянка Марина Горбовська-Дерій опублікувала у соцмережах гнівний пост, в якому звинуватила робітників КП «Міськзеленбуд» Дніпровської міськради у тому, що вони пиляють дерева на кладовищі на ж/м Лівобережний-3, стовбури вивозять, а гілки скидають на могили, або біля них. Жінка впевнена, що таким чином «Міськзеленбуд» порушує правила благоустрою міста. За коментарями з приводу цієї ситуації журналісти «Наше Місто» звернулися до зазначеного комунального підприємства.

Там відповіли, що роботи і справді проводяться.

«Згідно з комісійним обстеженням за складеним актом № 343 від 02.11.2022 р., на кладовищі під видалення по даному документу підлягає 48 одиниць дерев. Під час проведення робіт регулярно проводиться прибирання зрізаних гілок та стовбурів, але дані роботи важко проводити одномоментно через відсутність під’їздів транспорту. Таким чином, все гілля приходиться витягувати з кладовища вручну.

Роботи проводить підрядна організація, яка відповідає за якість проведення робіт та за прибирання даної території від нарізаних нею гілок та стовбурів. Наразі продовжується процес як видалення аварійних дерев, так і прибирання гілок», – розповіли в «Міськзеленбуді».

Як бачимо, перед тим, як розводити зраду у сомережах, можна спокійно розібратися у ситуації і отримати відповіді на свої питання, наприклад, через гарячу лінію міськради по тел.: 056 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12. Подавати заявки і звернення можна онлайн через Контакт-Центр з відповідним мобільним застосунком і чат-ботом.

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version