Skip to content

У Дніпрі під час сесії міськради нагородили лікарів і медсестер

У Дніпрі під час сесії міськради нагородили лікарів і медсестер

У Дніпрі відбулася чергова сесія міськради. Під час неї традиційно було нагороджено лікарів та медсестер за плідну працю: допомогу як звичайним громадянам, так і українським захисникам, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Сьогодні, 21 лютого, під час 47-ї чергової сесії міськради Дніпра отримали памʼятні медалі та подяки міського голови ще майже два десятки лікарів та медсестер.

Як раніше не раз було наголошено міським головою Борисом Філатовим, для міста важливо відзначити подвиг усіх лікарів, котрі зараз працюють на потреби Сил оборони і лікують українських оборонців.

Однією з цих лікарів, які отримали відзнаку, є Ілона Уварова, лікарка-отоларингологиня 16-ї міської лікарні. Вона зауважує, що незважаючи на велике навантаження на медичних працівників, всі вони розуміють важливість своєї роботи і те, заради чого викладаються на максимум.

«Це наша сумісна плідна робота колег. Починаючи з лікарів-отоларингологів, з медсестрами, молодшим медичним персоналом. Ця нагорода більше для військових. І спільно з моїми колегами ми наближаємо перемогу. Ми бачимо результат — коли пацієнт одужує. Це надихає нас», — каже пані Ілона.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які цифрові послуги можна отримати в медзакладах Дніпра.

Читайте також: У Дніпрі розповіли, як порахувати розмір допомоги за лікарняними.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: