Skip to content

У Дніпровській РВА новий керівник

У Дніпровській ОВА новий керівник

У Дніпрі повідомили про кадрові зміни у Дніпровській РВА. Новим очільником районної військової адміністрації став В’ячеслав Мамонов, – передає «Наше Місто».

Сьогодні на черговій нараді з головами громад Дніпровського району Сергій Лисак повідомив про офіційне призначення на посаду очільника РВА В’ячеслава Мамонова.

«Провів нараду із головами громад Дніпровського району. Найбільшого в Україні за кількістю мешканців. Розпочав діалог з приємного. Привітав нового очільника РВА В’ячеслава Мамонова з офіційним призначенням на посаду», – пише голова ДніпроОВА у своєму телеграм-каналі.

У Дніпровській ОВА новий керівник

До сьогоднішнього дня В’ячеслав Мамонов був виконуючим обов’язки начальника Дніпровської районної військової адміністрації. Ще раніше – першим заступником голови РВА.

Загалом про його призначення було повідомлено у грудні минулого року, коли Кабінет міністрів України погодив кандидатури голів районних і обласних адміністрацій декількох областей, серед яких і Дніпровської. Тим не менш, офіційно посадовець приступив до роботи 19 лютого 2024 року.

Про В’ячеслава Мамонова відомо не багато. На його сторінці у Фейсбуці позначено, що він вивчав економіку у Центральноукраїнському національному технічному університеті. Також є позначка про навчання у школі Могильовської області у Білорусі.

Окрім того, на сторінці є публікація за 2020 рік, яка свідчить про висунення його кандидатури у депутати Новоукраїнської ОТГ. На сайті Аналітичного центру повідомляється, що Мамонов також був помічником народного депутата України з фракції «Слуга народу» від 172 округу Юрія Здебського.

У Дніпровській ОВА новий керівник

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі реабілітують та протезують воїнів, які втратили кінцівки.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: