Skip to content

У Дніпрі комунальники та енергетики отримали нагороди від керівника ОВА Лисака та мера Філатова

У Дніпрі комунальники та енергетики отримали нагороди - Наше Місто

У Дніпрі відбулося урочисте нагородження енергетиків та комунальників, які після нещодавніх російських атак доклали максимум зусиль, аби швидко повернути в домівки людей тепло, воду та світло. Серед них ті, хто протягом кількох днів після ворожих атак 13 лютого самовіддано працювали над відновленням теплопостачання, водопостачання та електропостачання у Дніпрі. Всього відзнаки від міста та області отримали понад три десятки фахівців: електромонтерів, ремонтників, слюсарів та інших, пише «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

У Дніпрі комунальники та енергетики отримали нагороди - Наше Місто

Мер Дніпра Борис Філатов висловив щиру вдячність героям тилу:

“Ці нагороди, мабуть, найменше, що ми можемо зробити для цих людей. Це дійсно герої. Люди, що тримають наш тил. Ті, хто дозволяє у буквальному сенсі мільйонам людей жити під час повномасштабної війни у комфортних умовах. Тож дякую всім причетним — усім, кого ми нагородили і кого не нагороджували. Низький уклін”.

У Дніпрі комунальники та енергетики отримали нагороди - Наше Місто

Керівник ДніпроОВА Сергій Лисак підкреслив єднання та незламність українців у цій тяжкій війні:

“Ви є прикладом незламності нашого міцного тилу, прикладом єднання в тяжкий період часу. Хотів би ще раз від себе особисто подякувати за ту роботу, що ви зробили”.

У Дніпрі комунальники та енергетики отримали нагороди - Наше Місто

Серед нагороджених – представники трудової династії слюсарів у міському КП “Коменергосервіс” Віталій та Дмитро Томазови. Минулого тижня їм, як і багатьом іншим комунальникам та енергетикам, доводилося працювати фактично цілодобово, аби якнайшвидше відновити життєзабезпечення міста.

“Хвилювалися дуже. Але коли подзвонили — вийшли (на роботу). Бо це потрібно — допомагати людям, аби вони були з теплом. Затримуватися — це не обговорюється. Сказали «треба», тож ми залишаємося, бо чудово розуміємо важливість того, що робимо. Підприємство нам допомагає — забезпечує всім, що треба”, — поділились слюсарі.

Нагадаємо: після нічної атаки росіян 13 лютого близько 240 будинків у Дніпрі залишилися без тепла. Водопостачання людям було відновлено протягом першої доби, а протягом наступних кількох днів в оселі поступово повернули й опалення.

Завдяки самовідданій праці енергетиків та комунальників Дніпра наслідки ворожих атак вдалося ліквідувати у максимально стислі терміни.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: