Skip to content

Рятував побратима під ворожим обстрілом: на Запорізькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Рятував побратима під ворожим обстрілом: на Запорізькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Війна забирає найкращих синів і доньок, які захищають нас та нашу землю від російських загарбників. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка. Стало відомо, що на війні загинув військовий з Широківщини,– передає «Наше Місто».

У Широківській селищній територіальній громаді повідомили, що своє життя за свободу України віддав боєць бригади Національної гвардії «Спартан», Василь Омельченко. Це сталося 22 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

Василь був хоробрим та мужнім воїном, який навіть у запеклому бої він намагався допомогти побратиму – винести його з поля бою. Але ворожий дрон обірвав життя військовослужбовця.

Чоловікові було лише 33 роки.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Прощання з воїном відбудеться 20 лютого 2024 року об 11.30 у Свято-Покровському Храмі в селищі Широке.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під Авдіївкою загинув засновник української компанії-виробника комбучі Godzyki з Дніпра.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: