Site icon Наше Місто

Які цікаві туристичні локації варто відвідати у Дніпрі

У Дніпрі є безліч локацій, які варто відвідати та які привертають увагу не тільки дніпрян, але й гостей міста, передає «Наше Місто».

Серед них куля на набережній, могутній Атлант, найвищий в Україні пам’ятник Шевченкові, найдовша набережна в Європі та унікальні міні-скульптури!

Проект «Відчуй Дніпро»  — це історія Дніпра у бронзових мініскульптурах. Мініскульптури стали невід’ємною частиною туристичної інфраструктури європейських міст та України. Метою проєкту є підвищення культурної та туристичної привабливості міста.

Протягом таких унікальних екскурсій ви прогуляєтесь Кельнським бульваром біля 7-метрової бронзової статуї “Атлант”, яка є втіленням сили, свободи від умовностей, подолання важких перешкод і розриву стримуючих кайданів. Дізнаєтесь про “Віллу Барселону, “Казковий дім з перлиною”, арт-об’єкт “Залізні люди”, культурно-діловий центр “Менора”, а також багато фактів про Дніпро від минулого до сьогодення.

 У нашому місті є безліч незвичайних об’єктів сучасної архітектури, які вже стали туристичними атракціями. Аби не пропустити яскраві екскурсії по туристичним родзинкам Дніпра – слідкуйте за сторінкою Туристичний Інформаційний Центр м. Дніпро а також на нашому сайті у розділі “Афіша”!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version