Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дитячий день народження у Дніпрі: ідеї, локації, ціни

День народження – одне з найважливіших свят для кожної дитини. Коли здійснюються мрії, можна задути свічки на торті та отримати купу подарунків. Батьки завжди прагнуть зробити день народження своєї дитини найкращим. Але, як організувати свято, яке буде цікавим, веселим і запам’ятається надовго?

Дніпро надає чимало можливостей та варіантів, куди піти та де відзначити дитячий день народження. Журналісти «Наше місто» підготували добірку найкращих ідей.

Перший день народження дитини: затишне сімейне свято

Перший день народження дитини – особливе свято. І хоча однорічний малюк ще не потребує розваг з однолітками, це чудова нагода зібрати за одним столом всю сім’ю: бабусь, дідусів, хрещених та близьких друзів.

Традиційним варіантом святкування може стати сімейний банкет у ресторані. Це зручний спосіб організувати затишне та веселе застілля, не витрачаючи час на приготування їжі та прибирання.

Дніпро пропонує широкий спектр ресторанів та кафе на будь-який смак та бюджет. Деякі заклади мають дитячі кімнати та пропонують послуги аніматорів, що робить свято ще більш веселим та цікавим для маленьких гостей.

Звичайно, святкування дня народження з друзями та родиною в ресторані – це весело й смачно. Але чому б не урізноманітнити традицію й не влаштувати пам’ятну фотосесію? Навіть якщо ваш малюк ще зовсім маленький, він обов’язково оцінить усю красу свого свята, коли стане дорослішим, переглядаючи фотоальбом.

Як організувати креативні розваги для дітей

З віком діти прагнуть більше часу грати з друзями, а посиденьки з родичами можуть здаватися їм нудними. Тому, плануючи день народження дитини, важливо подбати про цікаві та захоплюючі розваги, які припадуть до смаку юним гостям.

Захоплююча гра в міні-гольф, що світиться, в City Golf

City Golf – це зовсім новий формат дня народження вашої дитини. Розважальний центр нового покоління, захоплююча гра в міні-гольф, що світиться, нові технології і понад десять різних шоу.

Ціна: City Golf пропонує чотири пакети свята: base, standard, vip та all inclusive. Наприклад, базовий пакет буде коштувати 4 200 грн, стандартний – 6 100 грн, VIP – 9 100 грн, а найдорожчий обійдеться у 15 100 грн.

Телефони: 099-000-22-57, 067-327-68-57, 093-760-22-57.

Адреса: вул. Чернишевського, 37. Дзвінки приймаються щодня з 09:00 до 18:00.

Професійні аніматори та улюблені герої у Leo Show

Leo Show – агенція з дитячих свят у Дніпрі, яка подарує незабутні емоції вашим дітям. У них в запасі 137 костюмів різних героїв, дітей розважатимуть професійні актори/аніматори. Свята проводяться для дітей від 1 року до підліткового віку. Безліч різноманітних програм, які з головою занурять гостей в чарівний світ свята.

Ціна: У Leo Show є декілька пакетів святкування. Одна година стандартної святкової програми обійдеться у 1800 гривень. Вартість варіюється до 9 890 грн.

Телефони: +38 (066) 542-79-90, +38 (096) 511-55-67.

Адреса: пл. Героїв Майдану, 4.

Похімічити і з’їсти тортик можна в центрі «Park Правда»

Жителям лівого берега можна далеко не їздити та відзначити день народження у закладі, що розташований в ТРЦ «Наша Правда». Там можна замовити аніматорів, тортик та різноманітні шоу. Наприклад, похімічити з колбочками, побавитись з мильними бульбашками, подивитися на фокуси та жонглювання. Також тут є басейн з кульками та гойдалками, батути та поролонова яма. Для святкування дня народження облаштували яскраву кімнату.

Ціна: передбачено чотири пакети для дня народження під ключ: від 2 500 до 4 000 грн.

Телефон: (056)732-06-03.

Адреса: проспект Слобожанський, 31- Д (ТРЦ «Наша Правда», 1-й рівень).

Дитячий квест «Замок дракона»

«Замок Дракона» – дитячий квест, який перетворить юних хлопчиків та дівчаток на справжніх лицарів й принцес. Їм необхідно буде не лише дістатися до фінальної точки лабіринту, але і розгадати безліч загадок й головоломок на своєму шляху. Кожному учаснику пропонується відправитися в загадкове підземелля з безліччю ходів, де на кожному кроці може чекати небезпека, адже в старовинному замку живе справжній дракон.

Цей квест триває дві години, після чого діти можуть відзначити свято принесеними з собою смаколиками.

Ціни: така розважальна програма коштуватиме 500 гривень з дитини. Якщо гостям менше, ніж 9 років, доведеться заплатити за ведучого ще 500 гривень.

Адреса: Набережна Перемоги, 38.

Телефони: (095) 004 92 27, (095) 004 92 27, (097) 637 25 58.

 Солодкий простір ZUCKERWILL

ZUCKERWILL пропонує іменинникам та їхнім гостя безліч майстер-класів на вибір: карамельні цукерки з малюнками та написами всередині або льодяники, капкейки або кейк-попси, пісочне печиво, піци, бургери.

Яскраві та креативні тематичні зони: арт-простір з екраном та сценою, де проводиться розважальна програма, кафе зі смачною кавою та авторськими кондитерськими виробами, майстерня карамелі, де на ваших очах відбуваються справжні карамельні дива, затишна дитяча кімната для фуршетів.

Ціни: двогодинна програма коштує 500-600 гривень з кожного учасника, в залежності від обраного майстер-класу. Також окремо потрібно оплатити послуги ведучого – 500 грн. У затишній залі діти можуть поласувати принесеними з собою смаколиками, або окремо замовити їжу у кафе.

Адреса: вул. Воскресенська, 9.

Телефони: +380 (67) 576 36 70, +380 (50) 481 50 50.

Повітряні кульки створять казковий настрій

Щоб наповнити дитячий день народження яскравими барвами та радісним настроєм, можна прикрасити місце святкування повітряними кульками. З них створюють найрізноманітніші композиції та локації. 

Фотозони з кульок для малечі

До святкових фотозон на день народження малечі зазвичай додають фігури різноманітних персонажів з повітряних кульок. Також майже обов’язковим елементом є кулька з цифрою, що відповідає віку іменинника.

Загалом ціни на фотозони з кульок відрізняються в залежності від кількості елементів та того, чи надуті кульки гелієм. Фотозони, що наповнені спеціальним газом, який дозволяє кулькам літати, коштують інколи в 10 разів дорожче, ніж ті, що просто наповнені повітрям, або які продаються у початковому, не «надутому» вигляді.

Хоча всім подобається бавитися з кульками, що літають, та розмовляти кумедним голосом після вдихання невеликої кількості гелію, фотозони не завжди потребують наповнення цим легким газом. Елементи можуть бути прикріплені до спеціального каркаса, чи навіть до стіни.

Фотозона для маленьких дітей з кульками у вигляді персонажів та цифр, буде коштувати щонайменше 195-200 грн. Для того, аби придбати велику фотозону, на фоні якої можна сфотографуватися компанією, треба витратити 450-800 гривень. Середня ціна для фотозон з гелієвими кульками – 3 тисячі гривень.

Фотозони для підлітків

Для підлітків фотозони створюють зі схожими елементами: звичайні кульки, дві кульки-цифри. Зазвичай персонажів у таких фотозонах немає, але у деяких варіантах зустрічаються квіти, кульки у вигляді футбольних м’ячів тощо. Ціни на фотозони для підлітків загалом не відрізняються від попередніх.

Так, одними з найдорожчих варіантів фотозон для підлітків, які можна знайти в інтернет-магазинах Дніпра, є комплект за 9800 грн з гелієм та до 1000 грн без гелію. Середня ціна на фотозони без гелію, але зі спеціальними кріпленнями, становить 600 гривень.

Букети з повітряних кульок

Букет з кульок – унікальне рішення для подарунку, чи доповнення до нього. Вони точно піднімуть настрій дитині. Ціна на такі композиції залежить від кількості елементів та наповнення гелієм.

Найдешевші варіанти коштуватимуть близько 250 гривень. Композиції з гірляндами, фігурками чи персонажами – дорожчі. Ціни на них становлять 350-500 грн. Великі букети з кульок з гелієм коштують близько 2-3 тисяч гривень.

Екстремальний день народження для підлітків

Якщо іменинник – підліток, то завдання дещо ускладнюється. Тут вже доведеться проявити кмітливість, бо доручити все аніматорам не вийде. Можливо, вашій дорослій дитині набридли нудні посиденьки в кафе. Тоді захоплюючі рухливі ігри зможуть подарувати імениннику незабутні емоції та заряд позитиву.

Лазертаг

Лазертаг – це дивовижна та захоплююча гра. Учасників ділять на команди. Гравці стріляють з тагера (лазерна зброя) безпечним лазером. Гра проходить з досвідченим інструктором, не потребує спеціальних знань та навичок.

Ціни: вартість гри – 350 гривень з учасника за одну годину. Також можна обрати пакет вартістю 8100 грн. Кількість учасників – 10. Іменинник грає безкоштовно і отримує подарунок. Тривалість – 2,5 години.

Адреса: Запорізьке шосе, 53- Б.Телефони: (068) 788 4111, (099) 419 4111.

 Пейнтбол

 Пейнтбол – це командна динамічна гра. Її мета – вразити кулькою суперника або захопити його базу. В ході гри гравці двох команд стріляють один в одного зі спеціальної зброї пейнтбольними кульками з фарбою. При попаданні в суперника оболонка кульки розколюється і на гравцеві залишаються сліди фарби.
Щоб грати в пейнтбол, необхідно одягатися в спеціальну захисну екіпіровку. 

Ціни: вартість участі – 550 грн з учасника за одну годину. До цієї суми входить оренда екіпіровки та кулі. Гру можна подовжувати за бажанням.

Адреса: Донецьке шосе, 2- Д (ж/м Фрунзенський).

Телефони: (099) 419 4111, (068) 788 4111.

Кідбол

Кідбол – сучасний різновид гри в пейнтбол для гравців від 6 років. За рівнем активності, напруження емоцій та азарту, ігри в кідбол не поступаються своєму дорослому аналогу.

Для гри використовуються легкі пластикові маркери вагою від 800 грамів, які стріляють маленькими м’якими кульками, тому кідбол абсолютно безпечний і безболісний.

 Ціни:

  • 1 година (200 кульок + екіпірування) – 400 грн з людини.
  • 2 години (300 кульок + екіпірування) – 550 грн з людини.

Адреса: Донецьке шосе, 2- Д (ж/м Фрунзенський).

Телефони: (099) 419 4111, (068) 788 4111.

День народження – це особливий день, коли всі мрії дитини мають втілитися в життя. Дніпро пропонує безліч варіантів для незабутнього святкування. Що б ви не обрали, головне – щира радість та щаслива посмішка вашої дитини.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: