Skip to content

У Дніпрі перевірили, як працюють гуртки позашкільної освіти на базі КПНЗ “ЦДЮТ” ДМР

17 лютого у Дніпрі перевірили, як працюють гуртки позашкільної освіти на базі КПНЗ “ЦДЮТ” ДМР, пише «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Так, сьогодні у приміщенні КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» ДМР проходить  Відбірковий тур міського конкурсу читців «Пряма мова».  У відбірковому турі беруть участь  читці – учні шкіл та позашкільних закладів  Самарського району за віковими категоріями:

  • 8-11 років (молодша вікова категорія)
  • 12 – 15 років (середня вікова категорія)
  • 16 – 18 років (старша вікова категорія)        

Переможці відбіркового туру будуть брати участь  у  Міському конкурсі читців «Пряма мова», який відбудеться у березні 2024 року у приміщені  КПНЗ «Міському Палаці дітей та юнацтва» ДМР.

“Дуже талановиті діти у наш час, тому дуже важливо їх підтримувати та створюювати умови для їх розвитку. Сьогодні були надзвичайні вірші, які припали до душі. Було багато патріотичних тем та саме головне, що діти розуміють цю важливість та самостійно обирають такі вірші” – розповів в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський.

Ще на базі проходив майстер-клас “3Д ручка”.

“Вирішив спробувати разом з дітьми також зробити фігурку. Дуже захопливий процес, наче поринув у дитинство. Діти вже як професіонали поводили з 3Д ручкою та створювали дивовижні порібки” – розповів в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський.

Танцювальний батл «Батьки-діти» проводить керівник дитячого хореографічного ансамблю «Дивоцвіт» Филиппова Наталія Валеріївна. До танцювального батлу залучені вихованці віком 7-9 років та їхні батьки.

“Такі заняття проходять щомісяця  та  дають можливість  дітям та батькам  спілкуватися, розвивати   свій фізичний стан та покращувати настрій. А також, розвивають кмітливість, розвиває відчуття ритму, музичний слух, гнучкість і координацію. А саме найголовніше – батьки та діти цікаво та весело проводять вільний час разом”, – зазначила директорка КПНЗ “ЦДЮТ” ДМР Тетяна Пальчун.

Раніше ми писали, як дніпряни рятують тварин, повз яких інші проходять.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: