Site icon Наше Місто

Зрізали замки та виламали ворота: у Дніпрі у дружини військового намагаються відібрати гараж (Відео)

Зрізали замки та виламали ворота: у Дніпрі у дружини військового намагаються відібрати гараж (Відео)

У Дніпрі у дружини військовослужбовця відбирають гараж. Одного дня дніпрянка побачила, що з її гаража позрізали замки та виламали ворота. А незабаром на її телефон прийшло повідомлення з вимогою забрати речі та звільнити гараж для нових господарів, – передає «Наше Місто».

Увечері 9 лютого Анастасія Бабенко дізналася про те, що її гараж намагаються відібрати. Річ у тім, що її сестра розповіла про зламані ворота. А у чаті гаражного кооперативу, куди попередньо не додали Анастасію, з’явились повідомлення з вимогою прибрати речі для нових господарів.

«З гаража зрізали всі замки, зробили фото моєї машини та написали, щоб власник забрав її. Це пов’язано з тим, що власник гаража збирається його переоформлювати. Сказали, що якщо я не заберу свою машину, її відправлять на штрафмайданчик», – розповідає власниця гаража журналістам ДніпроТV.

Наразі жінка сама виховує двох маленьких дітей, адже її чоловік – на фронті, захищає нашу країну. Єдине що залишилося Анастасії – викликати поліцію. Усі документи для підтвердження про право власності вона має, тому правоохоронці допомогли жінці демонтувати чужі замки та повернула собі гараж. Але Анастасія все одно переживає, бо впевнена: ситуація може повторитися.

Виявилося, що таку вимогу про звільнення гаража для нового власника написала Анастасії членкиня гаражного кооперативу Олена Бідняк. Вона сказала, що ніби-то замки зрізав на її прохання власник ще одного із тутешніх гаражів Дмитро Коваленко.

«Я маю відповідні документи: паспорт на право володіння кооперативним гаражем з усіма печатками. Власником я стала з 2021 року, я маю всі квитанції про оплату за ці роки. Я також встановила лічильник, маю паспорт на нього та абонентську книжку, де протягом трьох років вносились показання», – зазначає Анастасія.

Бухгалтер та виконуюча обов’язки голови гаражного кооперативу також підтверджує власність Анастасії. Вона зауважує, що 3 роки тому сама займалася реєстрацією її гаража.

«Настя користувалась цим гаражем і була його власницею з 2021 року. Все було оформлено згідно з законом. Є всі документи, які я надам слідчим, якщо вони звернуться до мене з офіційними запитами. Проте я вперше про це чую від Анастасії, що стосовно гаража нібито ведуться кримінальні справи з 2021 року», – наголошує Ірина Кущевська.

Натомість Олена Бідняк сказала, що буцім-то допомагала справжній власниці, ім’я та прізвище якої не стала називати. Окрім того, вона каже, що виламувати ворота на гаражі їй дозволив слідчий. Але, з усім тим, на записці, яка була залишена на гаражі, був зазначений номер саме Олени.

«На якій підставі Олена Бідняк вчинила такі дії? Чому мені ніхто не зателефонував і не попросив у мене документи? Це самоправство!», – каже Анастасія.

Наразі Журналісти ДніпроТV чекають відповідь стосовно цієї ситуації від правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі створили телеграм-канал, у якому публікують фото школярів, цкують та вимагають від них гроші.

Читайте також: на Дніпропетровщині батько-одинак сам виховує 9 дітей після смерті дружини.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version