Site icon Наше Місто

Окупанти направили на Львівщину 10 ракет: є постраждалі

Окупанти направили на Львівщину 10 ракет: є постраждалі

Сьогодні армія рф здійснила масовану ракетну атаку на Україну. На Львівщину ворог направив 10 ракет. В результаті ворожої атаки постраждали троє людей, – передає «Наше Місто».

Сьогодні, у п’яницю 15 лютого, армія рф атакувала Львівську область 10 ракетами. Є одне влучання в об’єкт інфраструктури у місті.

«За попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури», – каже міський голова Львова Андрій Садовий.

Таким чином, вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу. Голова ОВА підсумував наслідки удару.

«У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч. Зараз на місці працюють всі служби. Інформація доповнюється.», – додав Максим Козицький.

Наразі відомо про 3 постраждалих. Це два чоловіки та жінка, які живуть на вул. Науковій. Вони мешканці будинків, які постраждали від вибухової хвилі.

Нагадаємо, раніше ми писали про ситуацію у Дніпрі і області. Там з самого ранку було чути вибухи: що відомо.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version