Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Під крилами Амура: у Дніпрі для людей поважного віку влаштували вечір знайомств

Під крилами Амура: у Дніпрі для людей поважного віку влаштували вечір знайомств

У Дніпрі в День святого Валентина для людей поважного віку проводять вечір знайомств. На нього запросили десять чоловіків і десять жінок. І можливо хтось із них знайде не тільки друга, а й свою другу половинку. Тим більше такий приклад вже є, – передає «Наше Місто».

Захід організував університет третього віку. Його мета – дати відчуття чоловікам і жінкам, що вони не є одинокими.

Тетяна минулоріч прийшла на вечір знайомств із цікавості, а знайшла своє кохання. Очі жінки сяють щастям.

Віталій, обранець Тетяни, радить тим, хто прийшов познайомитись бути рішучими у своїх намірах.

«Після заходу запропонував Тетяні прогулятися. Вона погодилася. І з того моменту ми разом. Торік швидкі побачення були 15 лютого. І упродовж року 15 числа кожного місяця ми приходимо у це кафе, де проходив захід, і відзначаємо наше знайомство», – ділиться чоловік.

Вже завтра Тетяна та Віталій збираються поєднати свої серця у шлюбі. А сьогодні їх захопив ніжний танець.

За словами завідувачки сектором планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Маргарити Прядко, у цьому році на швидкі побачення до Дня святого Валентина був ажіотаж серед учасників «Університету третього віку». Вона каже, що торік такий захід був проведений вперше, а вже зараз назбиралося близько 150 анкет учасників.

«Буквально за три дні ми закрили запис. Традиційно жінки активніші за чоловіків. Зараз багато одиноких людей елегантного віку. Їм потрібна підтримка, спілкування. Приємно відзначити, що сьогодні у нас співпало 2 пари, які обрали один одного. Маємо надію, що на наступний рік щасливих пар та весіль буде більше», – додала Маргарита Прядко.

Для тих, хто прийшов сьогодні, влаштовують конкурси, вікторини, танці. І лише час покаже чи зможуть сьогодні поєднатися серця учасників вечора знайомств.

Докладніше у нашому відео.

Читайте також: Випробування війною: зворушливі історії закоханих з Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: