Skip to content

Дніпряни заборгували 1 мільярд 600 мільйонів за тепло

Заборгованість за тепло у будинку № 2 на вулиці Радистів сягає майже мільйона гривень. Уряд дозволив відключати від теплопостачання боржників, тому КП “Теплоенерго” має право припинити надання послуг мешканцям, які не сплачують за тепло. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Наразі 186 квартир в цьому будинку мають заборгованість, яка загалом сягає майже 959 тисяч гривень. Про це мешканців було повідомлено оголошеннями на під’їздах. У боржників є місяць, щоб укласти договір про реструктуризацію боргу. Якщо борг не буде сплачено, теплопостачання буде припинено», – сказала помічниця директора КП «Теплоенерго» ДМР Анастасія Сухіна.

Щомісячна плата за тепло – це не просто платіжка, це гарантія безперебійної роботи та розвитку комунального підприємства.

«Це зарплата працівників, які щодня забезпечують теплом домівки дніпрян. Навіть в умовах неповних розрахунків за послуги, вони сумлінно виконують свою роботу. Це кошти на енергоносії, аварійні роботи, капремонти та реконструкцію обладнання. Без цих ресурсів КП не зможе підтримувати та модернізувати систему теплопостачання. Заборгованість у 1 млрд 600 млн грн ставить під загрозу подальшу роботу підприємства. Це може призвести до погіршення якості послуг, аварійних ситуацій та зупинки роботи котелень», – уточнила Анастасія Сухіна.

КП “Теплоенерго” закликає дніпрян укласти договори про реструктуризацію боргів за тепло.

Детальніше — https://teploenergo.dp.ua/.

Раніше ми писали, чому важливо вчасно сплачувати за розподіл блакитного палива.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: