Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі тривають роботи з ліквідації наслідків терористичної атаки рф

Ксенія Куземко

У Дніпрі тривають роботи з ліквідації наслідків терористичної атаки рф на об’єкти цивільної інфраструктури міста. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Зазначимо, через нічну ворожу атаку внаслідок якої були пошкоджені помпові станції, та наближення великих морозів, школи №№98, 129 та 136 м. Дніпро переходять на онлайн навчання. Всі інші працюватимуть у звичному режимі.

Також через нічний обстріл рф у Дніпрі евакуюють лікарню. Пацієнти будуть переведені до інших медичних закладів на час ліквідації наслідків ворожих влучань.

Без відключення водопостачання комунальники працюють на 47 об’єктах водопостачання та водовідведення за заявками містян, що надійшли до «Контакт-центру» Дніпровської мерії . Комунальники міста та енергетики працюють над відновленням стабільного тепло- та електропостачання.

У місті працює понад 100 Пунктів незламності облаштованих міською владою, обласною військовою адміністрацією, ДСНС і нацполіцією.

Адреси найближчих до вас можна знайти в застосунку «Дія».

Там є все необхідне. Генератори, альтернативні джерела опалення, мобільний зв’язок та інтернет, а також питна вода та гарячі напої. Також у місті працюють пункти відповідального бізнесу.

Раніше ми писали, як містяни пережили нічну атаку дронів.

Категорія: Важливо, Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: