Skip to content

У Дніпрі стартує другий етап ремонту аварійного колектора біля бульвару Слави

Місто Дніпро продовжує роботи з усунення підтоплень, які виникають після рясних опадів. Наразі розпочинається підготовка до другого етапу ремонту колектора біля бульвару Слави, пише «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Цей колектор, збудований ще в радянські часи, відводить воду з житлових масивів Перемога-4, Перемога-5, проспекту Героїв, бульвару Слави та інших прилеглих вулиць аж до житлового масиву Сокіл. Проте, після дощів у дворах людей тривалий час застоювались калюжі.

Після обстеження колектора міські служби виявили пошкодження, а також значні скупчення піску та мулу. Торік комунальникам вдалося розпочати ремонт аварійної частини колектора, замінивши близько 200 метрів труб у районі бульвару Слави.

Тут заплановано прокладання близько 500 метрів нового трубопроводу, що гарантуватиме безперебійне водовідведення з житлових масивів.

«Це буде колектор більшого діаметру ніж той, який будували ще за радянських часів. Він забезпечить самопливний відтік води, і таким чином ліквідується постійна проблема із засміченням. Також після цих робіт ми зможемо нормально обслуговувати цей колектор, бо на маршруті ми збудуємо три ревізійні колодязі. Їх розмістять на зеленій зоні поблизу проїжджої частини, аби до них був доступ для обслуговування. Роботи плануємо завершити до кінця 2024 року», – підсумував заступник начальника КП «УРЕА» ДМР  Михайло Ступак.

Раніше ми писали, у Дніпрі продовжують модернізувати зовнішнє освітлення: замінили 5 тис. світильників.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: