Site icon Наше Місто

У Дніпрі через ворожу атаку без тепла більше 300 будинків: як міська влада підтримує мешканців

Ворожі удари, що відбулася пізно ввечері 12 лютого, призвели до пошкоджень інфраструктурних мереж та спричинили неприємні наслідки для мешканців сотень будинків у Дніпрі. Про це повідомляє “Наше місто”.

Так, станом на середину дня 13 лютого 224 житлових будинки, які обслуговують міські комунальні підприємства, залишалися без теплопостачання, 160 будинків – без води.  Про це повідомив Сергій Файфер, директор департаменту житлового господарства міської ради. 

Без теплопостачання також опинилися близько ста будинків ОСББ/ЖБК та 50 будинків, які обслуговують приватні управителі, проінформував Владислав Макарець, начальник організаційного відділу Департаменту самоорганізації населення міської ради

Мешканці будинків, які залишилися без водопостачання, можуть скористатися 10 вуличними колонками, які завчасно облаштували міські служби.Також для дніпрян розгорнуті два пункти роздачі води, повідомив Сергій Файфер.

Наразі представники компанії – постачальника енергії займаються ліквідацією наслідків ворожих ударів та обіцяють невдовзі відновити постачання тепла до житлових будинків.

В той же час фахівці міських служб нагадують: якщо з певних причин теплопостачання не відновиться, то у разі різкого зниження температури в будинках, що залишатимуться без теплопостачання (в першу чергу – у будівлях з т.хв. верхньою розводкою) варто буде спустити воду.

– Рекомендуємо усім головам правлінь будинків, що наразі залишилися без тепла, перевірити технічну можливість спустити воду в системі, провести відповідні інвентаризаційні дії, – зазначив Владислав Макарець. – Мешканці будинків також можуть звернутися до керівництва своїх об*єднань /ЖБК з пропозицією проконтролювати це питання.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version