Site icon Наше Місто

ТЕС зазнала критичних ушкоджень: в ДТЕК заявили, що у Дніпрі і області нестабільна ситуація зі світлом

ТЕС у Дніпрі зазнала критичних ушкоджень - Наше Місто

За словами виконавчого директора ДТЕК Дмитра Сахарука, протягом цієї зими російські окупанти вже 40 разів атакували теплові електростанції компанії. Про це він заявив в ефірі телемарафону «Єдині новини» 13 лютого, пише «Наше місто».

Найбільше постраждали:

Остання атака на ТЕС ДТЕК сталася в ніч проти 13 лютого. Внаслідок обстрілу було пошкоджено критичне та великогабаритне обладнання. ТЕС не працює. Більш того, швидко замінити обладнання не можна. Строки відновлення ТЕС можуть бути значними.

Сахарук заявив, що наразі в Дніпрі та Дніпропетровській області немає відключень світла. Проте схема електропостачання ненадійна, адже в області відсутнє важливе джерело електроенергії.

Енергетики ДТЕК та “Укренерго” працюють над тим, щоб забезпечити перерозподіл електроенергії та уникнути відключень у споживачів.

Ситуація з енергопостачанням залишається складною. Важливо економити електроенергію та бути готовими до можливих перебоїв.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі через ворожу атаку без тепла більше 300 будинків: як міська влада підтримує мешканців.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version