Site icon Наше Місто

Пункти Незламності у Дніпрі: адреси по районам

Пункти Незламності у Дніпрі: адреси по районам

Внаслідок нічного обстрілу Дніпра російськими військами пошкоджено деякі об’єкти цивільної інфраструктури. Комунальні служби міста роблять все можливе для якнайшвидшого усунення наслідків атаки. Для допомоги містянам, які потребують зігрітися та підзарядити гаджети, у Дніпрі розгорнуто понад 100 пунктів незламності. Їх облаштовано мерією, обласною військовою адміністрацією, ДСНС і Нацполіцією, пише «Наше місто».

Близько 90-ми Пунктами Незламності опікується міська влада. Вони готові до прийому містян з 1 жовтня 2023 року, а також укомплектовані усім необхідним обладнанням: генераторами, подовжувачами, аптечками, запасами питної та технічної води, електрочайниками, обігрівачами і дитячими куточками, а також місцями для відвідувачів з тваринами.

Адреси

Адреси інших можна знайти у застосунку «Дія».

У Пунктах, незважаючи на відключення світла, передбачається наявність:

Які правила діють для відвідувачів з домашніми улюбленцями:

Коти та собаки маленьких порід мають бути у переносках. А собаки середнього і великого розміру – у намордниках. Так ви убезпечите і своїх домашніх улюбленців, і оточуючих.

У разі, якщо ці умови виконані, а вас не пустили з тваринкою, обов’язково звертайтесь на гарячу лінію міськради: 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version