Site icon Наше Місто

Похолодання та небезпечне стихійне явище: що очікувати від погоди у Дніпрі найближчими днями

Похолодання та небезпечне стихійне явище: що очікувати від погоди у Дніпрі найближчими днями

Нещодавно у Дніпрі було аномальне потепління. 7 лютого була зафіксована найвища зимова температура за останні 50 років. Але вже скоро погода стрімко зміниться. На Дніпро чекає похолодання, а також небезпечне стихійне гідрологічне явище, – передає «Наше Місто».

Сьогодні, 13 лютого, у Дніпрі буде хмарна погода зі значними опадами. Температура становитиме до +10 вдень та +6 вночі. Завтра можна очікувати на +11 градусів тепла вдень, але вже на наступні дні почнуться «мінуса».

Так, починаючи з 16 лютого у Дніпрі погода вдень буде становити 0 градусів, а в ночі опуститься до -5. На початок наступного тижня трохи потепліє, але все одно більше ніж +2 градуси тепла очікувати не варто.

Окрім того, на сьогодні та на наступні дні синоптики у Дніпрі зробили гідрологічне попередження. Наразі спостерігається стихійне гідрологічне явище ІІІ рівня небезпеки – коричневий рівень. Тобто, на території Дніпра та області спостерігатиметься значне зниження рівня води.

Нагадаємо раніше ми писали, що сьогодні, 13 лютого, відбудеться потужна магнітна буря. Вона становитиме дуже високий показник. Тож, метеозалежним людям краще підготуватися.

Також ми сьогодні писали, де у Дніпрі сьогодні не буде світла у зв’язку з плановими роботами.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version