Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 13 лютого – афіша подій

Які цікаві події чекають на дніпрян у вівторок – знають журналісти “Нашого міста”! До вашої уваги афіша подій на 13 лютого.

Зірки нашої галактики

Тематична лекція «Зірки нашої галактики» — це захоплива подорож у світ зірок та туманностей, в ході якої ви дізнаєтеся про різні типи зірок, їхні особливості та життєві цикли. Також ви дізнаєтеся про взаємодію зірок у зоряних системах та походження чорних дір. Не проґавте нагоду поглибити ваші знання про зорі та будову галактики Чумацький Шлях. У 100-хвилинну програму відвідування Планетарію входить:

Діти віком від 4-х до 12-ти років допускаються до відвідування Планетарію тільки у супроводі дорослих за наявності окремих квитків на кожну особу.

Діти віком до 4-х років не допускаються до відвідування Зоряної зали. Рекомендований вік: 12+

Де і коли: 16:30 Planetarium Noosphere

Всі чоловіки «ЗРАДЖУЮТЬ»

За п’єсою Еріка Ассу «Круті віражі»

Чоловіки іноді залишаються вдома самі. Що вони роблять? Читають вдома книжки? У гаражі ремонтують автомобіль? Грають у комп’ютерні ігри? Або йдуть на «полювання» за відсутності дружини. Ця історія про те як один «мисливець» пішов на полювання до місцевого бару, щоб спіймати «дику кішку». Що відбулося далі та що трапилось з ним? Залишився він «мисливцем» або став «здобиччю»? Ви все побачите на власні очі…

Де і коли: 18:00, Драміком, вартість від 200 грн

Галерея живих картин у ТЕЛЕТЕАТРІ

Єдина в Україні локація імерсивного простору: Анімовані картини нон-стоп. Кращі картини Далі, Пікассо, Босха, Клімта та інших художників-імпресіоністів. Формат повного занурення. Зручні місця з вільною розсадкою. Імерсивна фотозона.

Простір для знаходження гармонії з собою та мистецтвом. Місце для натхнення та нового бачення живопису.

Повне занурення і відчуття присутності з ефектом левітації.

Простір для справжніх поціновувачів мистецтва та тих, хто лише хоче до нього долучитись.

Де і коли: щоденно з 12.00 до 19:00, Телетеатр, вул. узвіз Крутогорний,9  

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version