Site icon Наше Місто

У Дніпрі знайшли вандалів, які потрощили могили: ними виявилися діти

У Дніпрі знайшли вандалів, які потрощили могили: ними виявилися діти

Нещодавно дніпряни виявили на кладовищі у Новокодацькому районі жахливу картину. Невідомі потрощили велику кількість пам’ятників. Дивлячись на це складається враження, що на кладовищі вирувала негода, проте це природна стихія, а людська жорстокість і низький рівень виховання. Правоохоронці знайшли вандалів, які вчинили такі жорстокі дії. Ними виявилися діти, – передає «Наше Місто».

Стало відомо, що на кладовищі у Таромському хтось потрощив 11 пам’ятників. Поліція Дніпра з’ясовувала наслідки та обставини діяння. В результаті відпрацювання отриманої інформації правоохоронці встановили, що вандалами виявилися двоє 13-річних хлопців та 10-річна дівчинка.

У поліції повідомляють, що правопорушення сталося 10 лютого. Серед потрощених могил був й повалений надгробний хрест на могилі українського захисника. Працівники відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції склали адміністративні протоколи за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Таким чином, поліція направить протоколи до суду на розгляд та прийняття рішення. Окрім того, працівниками поліції була проведена бесіда з неповнолітніми порушниками про недопущення схожих випадків у майбутньому. Натомість з батьками дітей поліцейські провели бесіди щодо належного виховання дітей, контролю за їх місцеперебуванням та вчинками.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як цю ситуацію прокоментували в Міській ритуальній службі та у поліції.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version