Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі вандали потрощили пам’ятники на кладовищі у Таромському

Вандали на кладовищі у Таромському - Наше Місто

Дніпряни, які прийшли на кладовищі у Таромському, щоб віддати данину пам’яті рідним, були шоковані побаченим. Невідомі потрощили велику кількість пам’ятників. Таке враження, що на кладовищі вирувала негода, проте це природна стихія, а людська жорстокість і низький рівень виховання. Наразі по даній події триває поліцейська перевірка, пише «Наше місто».

«10 січня близько 9.20 до поліції надійшло повідомлення про виявлення пошкоджень памʼятників на кладовищі в Новокодацькому районі міста. На місці працювала слідчо-оперативна відділення поліції №3 Дніпровського районного управління поліції. Всі пошкодження зафіксовано.

Зараз за цим факти поліцейські з’ясовують всі обставини діяння, встановлюють можливих свідків, очевидців події та причетних осіб. Наразі триває перевірка», – розповіли нам в поліції.

Ситуацію прокоментували і в КП «Міська ритуальна служба».

Вандали на кладовищі у Таромському - Наше Місто

«9 лютого співробітники кладовища по вул. Золотоосінній виявили, що пошкоджено 11 пам’ятників. Це поховання початку 2000-х. Хто це зробив, нам невідомо. Коли побачили розбиті пам’ятники, то одразу визвали поліцію», – розповів директор комунального підприємства Валерій Тетякін.

Він також додав, що кладовище на вул. Золотоосінній наразі вважається закритим. Нові поховання там не здійснюються, тільки підпоховання в родинні могили.

«Оскільки кладовище закрите, там немає охорони. Крім того, КП «Міська ритуальна служба» не займається охороною, оскільки у нас немає відповідних сертифікатів і ліцензій», – сказав Валерій Тетякін.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі розпочалося тестування електронної системи резервування місць на кладовищах.

Фото: Любов Яковенко.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: