Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Топ китайських ресторанів у Дніпрі

Китайська кухня вражає різноманітністю, вона здатна через їжу розкрити історію своєї країни, яка є однією з найбільших і найдавніших культур світу. Китайські страви відомі своєю різноманітністю смаків, інгредієнтів та методів приготування. Ми зібрали для вас Топ ресторанів у Дніпрі за версією сайту «Наше Місто», де можна скуштувати страви китайської кухні.

“Каструлька Asian Bistro”

Ресторан “Каструлька Asian Bistro” – портал в яскраву і соковиту Азію.

Портал, який перенесе тебе на вулиці Бангкока і закусочні Паттая.

Спеціальні страви до святкування та івенти до Китайського Нового Року можна побачити тут.

Адреса: вулиця Магдебурзького права, 4a

Мяо

“МЯО”– ресторан азіатської кухні. Атмосферний куточок Азії у центрі великого європейського міста. Автентичні та авторські страви найпопулярнішої кухні у світі, у закладі, та у зручних коробочках на виніс.

Авторський алкоголь, крафтове пиво та фірмові коктейлі ідеально підходять для нестандартної гостро-пряної азіатської кухні.”

Адреса: вулиця Шевченка, 59

BLACK SHEEP

У самому центрі Дніпра розташований нудл-бар «BLACK SHEEP». Невеликий затишний зал оформлений у лаконічному сучасному стилі – світло-сірі та пісочні відтінки, жива зелень, панорамні вікна, вінтажний вентилятор на стелі, плакати з ієрогліфами на стінах. Гості можуть вибрати місце біля вікон, а також розміститися за квадратними столами на високих ніжках у центрі приміщення.

В основі меню представлені популярні азіатські страви – рамен на овочевому або м’ясному бульйоні з різними варіантами добавок, а також WOK – локшина і рис. Серед фірмових страв виділяють удон з телятиною, баклажанами, цибулею та кунжутним соусом, биті огірки.

Адреса: вулиця Січових Стрільців, 1А

KOI

Невеликий ресторанчик азіатської кухні приємно здивує вас різноманіттям страв

Адреса: вул Магдебурського права, 2

Цікавий факт: багато продуктів та страв у Китаї мають свою особисту важливість на свята. За традиціями китайці вживають певні продукти у певні дати, як, наприклад, на свято китайського Нового року прийнято куштувати качку по-пекінськи, маленькі пельмені вонтони, цзяоцзи — пельмені зі свининою та інші традиційні страви. Важливими є колір їжі, її смак та поєднання продуктів. Кажуть, що якщо все правильно приготувати та скуштувати з наміром знайти в новому році благополуччя та успіх — цей намір обов’язково здійсниться.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: