Site icon Наше Місто

Топ стоматологій Дніпра

Красива посмішка – перше враження при знайомстві. Сьогодні сфера стоматології пропонує будь-які послуги, адже створити те, що не дала чи не додала в природа можливо. Ми зібрали для вас топ стоматологій у Дніпрі за версією редакції «Наше місто».

Sunflower Dental Clinic

Оцінка Google: 5 з 5

Sunflower Dental Clinic – тут пропонують діганостику, ортодонтію, дитячув стоматологію, протезування, вініри і багато іншого. «2500 вибілених зубів, більш ніж 450 накладених вінірів, більш ніж 4670 вставлених пломб, більш ніж 385 імплантованих зубів», – зазначень на сайті клініки.

Адреса: вулиця Барикадна, 5-7

Стоматологія Power Dent

Оцінка Google: 5 з 5


Тут надають більшість стоматологічних послуг: від профчистки та відбілювання до протезування на імплантатах. https://www.powerdent.dp.ua
“Power Dent” — стоматологія Сергія Ковальова, лікаря-стоматолога з Дніпра. У 2009 році він з відзнакою закінчив Європейський медичний університет. З того часу вже п’ятнадцятий рік працює стоматологом у дніпровських стоматологіях: Авіценна С, Ангелдент, ДентАрт і, нарешті, Power Dent у новому статусі — головного лікаря», – так зазначено на сайті клініки.

Адреса: вулиця Пастера, 10

Стоматологія «Blanco»

Оцінка Google:4.8 з 5


Тут є власна лабораторія, графік роботи без вихідних та розробка індивідуального плану лікування.

Адреса вул. Шевченко, 36а

Стоматологія Amel Dental Clinic

Оцінка Google:4.4 з 5


Amel Dental Clinic – перша акредитована клініка в рейтингу Global Clinic Rating в Україні, що увійшла до TOП-10 найкращих стоматологічних клінік світу. «Нам вдалося об’єднати 104 першокласних фахівця в різних напрямках стоматології, які мають профільну освіту, працюють за сучасними міжнародними протоколами, регулярно підвищують свою кваліфікацію на спеціальних курсах, беруть участь в міжнародних семінарах, в тому числі на базі нашого навчального центру Amel Academy. Для прийому пацієнтів в нашій клініці створено 23 кабінету, оснащених найсучаснішим обладнанням і всім необхідним, щоб створити умови якісного лікування, щоб в кріслі стоматолога ви відчували себе комфортно. У нас є власна зуботехнічна лабораторія Amel CAD / CAM Lab, в якій ми виготовляємо всі види ортодонтичних та ортопедичних конструкцій. Ми використовуємо сучасні технології протезування і корекції зубощелепних аномалій, автоматичні комплекси для тривимірного моделювання та створення протезів, коронок, вінірів, вкладок, що дозволяє домогтися безпрецедентної точності, гарантує високу естетичність і конкурентоспроможні ціни», – зазначають на сайті клініки.

Адреса: ТДК Босфор, бульвар Кельнський, 2

Стоматологія “Н+ Премиум”

Оцінка Google:4.3 з 5


В клініці доступний весь спект послуг, лікарі мають досвді понад 10 років. «Ми використовуємо новітні технології, що давно зарекомендували себе, постійно підвищуємо свій професійний рівень. Усі наші спеціалісти орієнтовані на те, щоб наша стоматологія була взірцем високої якості», – кажуть фахівці. На сайті зазначено, що консультація безкоштовна.
Адреса: вулиця Василя Жуковського, 20

Стоматологія Denta-PRO

Оцінка Google:3,5 з 5

Тут пропонують лікування, відновлення та протезування зубів, ендодонтію, хірургію, імплантацію та дитячу стоматологію. Консультація можлива онлайн.

Адреса вул. Запорізьке шосе, 5

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version